Hej! Jestem Michał, mam 18 lat i mieszkam w Gdyni. Na forum jestem nowy, więc troszkę o sobie napiszę :-) Interesuję się ratownictwem medycznym. Jestem ratownikiem, a od tego roku również instruktorem w PCK. Prowadzę z kolegami kurs pierwszej pomocy w IV LO. Bardzo lubię słuchać muzyki (różnych gatunków, przede wszystkim rocka progresywnego, elektroniki, trash-metalu). Od roku uczę się grać na "klawiszach" i w przyszłości bardzo chciałbym grać w zespole. Poza tym insteresuję się komputerami i tworzeniem stron www, jestem też od trzech lat harcerzem (23 GDSH, Hufiec ZHP Gdynia).
Mam nadzieję że poznam tu fajnych ludzi :-)
Czuwaj !
Milo powitac kolejnego harcerza Ale ja nowiutki jestem w tym fachu bo zaledwie kilka miesiecy
A i fajnie ze mam sie do kogo zglosic jakbym potrzebowal wiedzy z samarytanki :]
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Kapitan Gość
Wysłany: Pon 08 Lis, 2004 21:17
W sprawie samarytanki zawsze chętnie pomogę :-)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 08 Lis, 2004 21:51
No to ja też witam pana kapitana i dobrze, ze mamy kogoś tak obeznanego, bo może ktoś potrzebować porady, bo u nas to nigdy nic nie wiadomo.
Czołem Kapitanie! =)
Witamy Cię jakże miło i serdecznie na forum, wita niestety ja w imieniu swoich zboconego chomicka i małego zobczylaska
Mam nadzieję że będziesz się tu czuł jak w domu i w jednej wielkiem wspaniałej rodzinie (FORUM FAMILLY =D)
Miło nam że będziesz sobie tu siedział, leżał kicał hasał i wogóle =D
Zegnam Cię narazie
I ja żegnam =D
i i i jaaaa ^^
(moje roztrojenie jaźni się kłania )
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..