Witam.
Jemu chyba chodzi o uzasadanienia swoich decyzji przez moderatorów...Osobiście zanim zablokuję temat piszę w nim, dlaczego to zrobiłem. Również kasując postów to robię, żeby potem nie było pretensji jaki ja wredny i bez powodu blokuję/kasuję posty.
Pozdrawiam
Witam.
Adamie, z prośbą o usunięcie ootrzeżenia lub ostrzeżeń zgłaszaj się bezpośrednio do Administratorki/Administratora. Do decyzji innych moderatorów się nie mieszam, więc się nie wypowiem.
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 15:39
Akacja12 napisał/a:
sorrka za ofcik ale KoT super avatarek !
Ja mu wybrałam, to ja! XDD <chwali się>
Ale żeby nie offtopować... - Adamo, trzeba ponosić konsekwencje za swoje czyny. Trzeba było na początku przeczytać regulamin i się do niego stosować, a nie pleść trzy po trzy i się wyzywać. A tak poza - byłeś upominany, prawda? Więc teraz nie jęcz, tylko postaraj się stać lepszym (ale to religijnie zabrzmiało o,O" aż się przeraziłam o,O").
Ostatnio zmieniony przez Akacja12 dnia Pon 29 Lis, 2004 15:56, w całości zmieniany 1 raz
KoT Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 15:53
Witam.
Tak, to ona! Wmusiła tego avka pod mój biedny nick...<skarży się i narzeka 10 minut> Ale w gruncie rzeczy też mi się podoba i wielki ukłon w stronę owej panny Koniec offtopa
Pozdrawiam