Widze ze zeby byc trendy trzeba zalozyc taki topic
no wiec, wypowiadajcie sie o mnie
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 10:28
Lol. ;p Nie wiem, nie znam Cię praktycznie w ogóle. Nie jesteś głupi, ale niektóre Twoje posty mnie irytują, bo są:
a) za krótkie
b) są offtopami
No i był taki jeden pościk, który mnie wnerwił nieprzeciętnie... Chyba wiesz który.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 11:32
Nie znam ciebie dobrze ale tak jak mowi Femme masz troche za krotkie posty ... pisz wiecej:)
Podzielam zdanie Femme w całości. Nie znam Cie za bardzo,ale Twoje posty mnie czasami naprawdę denerwują. Poza tym istenie takie coś jak "Ranking moderatorów"-wbrew pozorom nie trzeba tam dodawać tylko moderatorów. Ty też możesz się tam sprawdzić,nie trzeba specjalnie zakłądać nowego tematu.
Wszyscy się mnie czepiacie czemu akurat mnie jak ktoś zrobi błąd ort. to mu nic nie piszecie, a jak ja zrobię to zaraz ktoś mnie poprawia a w szczególności to Malvina się do mnie przyczepiła Co wy do mnie macie?
To nie jest spam... Gdybym napisała coś kompletnie nie na temat to byłby spam, a ja tylko pytam się o coś co znalazło się w ich postach, a to jest różnica Jak chcesz się wymądrzać, to najpierw miej powód
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:08
Chesterka napisał/a:
To nie jest spam... Gdybym napisała coś kompletnie nie na temat to byłby spam, a ja tylko pytam się o coś co znalazło się w ich postach, a to jest różnica Jak chcesz się wymądrzać, to najpierw miej powód