Wysłany: Nie 28 Lis, 2004 21:17 Czy chłopcy lubią "ostre dziewczyny"?
U nas w szkole jest taka dziewczyna, która przeklina i się "rzuca"
Np. Chłopak jej podstawi nogę a ona na niego z bluzgami.
Albo ktoś jej zabierze piórnik to mówi "Oddawaj, bo Ci zawalę, ze się nie pozbierasz"
Na przerwach strasznie wrzeszczy i wszędzie jest jej pełno.
Ale tak zachowuje się tylko w stosunku do chłopaków.
Dla niektórych chłoapków (którzy jej nie zaczepiają) i wszystkich dziewczyn jest normalna. miła i w ogółe nie przeklina jest spoko np. dla mnie.
PYTANIE:
Czy chłopakom podobają się takie "ostre dzieczyny"?
Do wszystkich chłopców na forum! Błagam wypowiedzcie się!
Dziewczyny też...
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Raczej nie. Nie lubie takich. Raczej wole jak sa wychowane, kulturalne i madre (ciezko z tym ostatnim, ale zdarza sie). Dresiarzy w plci zenskiej takze mozna uswiadczyc ;>
[tylko nie czepiac sie ze krotko, pisze na temat]
KoT Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 06:44
Witam.
Mnie się również nie podobają, wręcz przeciwnie. Potok przekleństw z ust dziewczyny jest o wiele bardziej rażący, niż same przez nią uderzenie (lub kilka uderzeń). W drugiej części również się zgodzę - O wiele bardziej cenię kulturę, dobre wychowanie, ale również luźniejsze podejście.
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 07:31
Nie no, ja myślę, że nikt nie lubi osób wulgarnych. Ale powiedz, ta dziewczyna zachowuje się tak dla szpanu, czy po prostu jest taka wybuchowa i nerwowa?
Mnie ostatnio fizyczka nazwała ordynuską z ulicy, bo szturchałam się na żarty z koleżanką z ławki. Dacie wiarę? Ja ordynuską. Przecież me takie poukładane jest. ^,^
mi sie wydaje, ze chlopacy nie tyle lubia wulgarne dziewczyny, co energiczne i pelne pomyslow na zycie, ktore nie sa takimi szarymi myszkami siedzacymi na przerwach w kącie. W koncu ktos z "pary" powinien miec jakies pomysly na zycie, zeby nie bylo razem nudno i szaro.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Femme Fatale : moze nie ordynuska ale niegrzeczna dziewczynka ;p
AmazonkAA : malo kto mysli w tym wieku o wybieraniu sobiepartnerki na dlugi czas i zakladaniu rodziny, w czasach szkolnych.
KoT Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:01
Witam.
Taak, Femme to grzeczna, bardzo miła dziewczynka ... Nauczycielka oczywiście przesadziła Ale czy taka poukładana jesteś, to bym się spierał...
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:11
Offtopujemy.
kicp: nie jestem ani ordynarna, ani niegrzeczna. Na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem właśnie taka? Tylko dlatego, że szturchnęłam dwa razy koleżankę? ;p
KoT: oczywiście, że jestem poukładana. Wątpisz? <tasak>
KoT Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:17
Witam.
Femme, mam nadzieję, że oczekiwałaś wybuchu śmiechu. Tak, wątpię i już się nie wypowiem nie na temat.
Pozdrawiam
Offtopujemy.
KoT: oczywiście, że jestem poukładana. Wątpisz? <tasak>
Znów ta wyrafinowana ironia?
_________________ I ze zgrozą pojąłem, że zazdrościć zdolnym
Temu, co w otchłań biegnie z skwapliwością wściekłą,
I, własną krwią pijany, po życiu mozolnym
Na śmierć przeniósłbym mękę, a nad nicość piekło.
Femme Fatale : moze nie ordynuska ale niegrzeczna dziewczynka ;p
AmazonkAA : malo kto mysli w tym wieku o wybieraniu sobiepartnerki na dlugi czas i zakladaniu rodziny, w czasach szkolnych.
'
mi chodzilo o to, ze wlasnie jestemy jeszzce mlodi i powinnismy sie "wyszalec" wiec przynajmniej ja bym chciala miec przebojowego chlopaka. A co bedzie za 10 lat, to sama zobacze.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:44
kicp napisał/a:
Raczej nie. Nie lubie takich. Raczej wole jak sa wychowane, kulturalne i madre (ciezko z tym ostatnim, ale zdarza sie). Dresiarzy w plci zenskiej takze mozna uswiadczyc ;>
Otóż to, dodać jeszcze czułe
[Edit] Amazonko sądze że masz kłopoty ze zrozumieniem pojęć przebojowy, i wulgarny. To wbrew pozorom nie to samo
Dzięki Wam za odpowiedzi.
Ta dziewczyna wydaje się szpanowac przed chłopakami, bo pewnie myśli, że to się chłopakom podoba.
No bo.. wobec dziewczyn ma inne zachowania
hehe...
Na moje pytanie, dlaczego tak się zachowuje, powiedziała, że fajnie jest być "chłopczycą"
Normalnie mnie zatkało...
Nie wiem czy to się chłopakom podoba, ale jej napewno...
Coż... dziwny typ...
Pozdrawiam,
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!