Mam 13 lat i 172 cm wzrostu... Mieszaczke mam od lipca. Bardzo chcialabym urosnac... Chcialabym byc bardzo wysoka... Zalezy mi na tym... uprawiam sport... eh... ile jeszcze moge urosnac?... ?
A po co Ci więcej wzrostu?!?!? Jesteś i tak wysoka. Ja mam ponad 12 lat i ok. 156-7cm. To sobie porównaj... Ja Ci zazdroszczę, a Ty chcesz jeszcze więcej? Nie radze... A jeśli już, to powiem Ci jedno. Ja bym teraz miała pewnie z 10 cm mniej. Ale mam tyle ile mam, a to dlatego że grałam dotychczas w kosza. To pomaga, ale radzę Ci nie wyciągać się, bo i tak Ci więcej wzrostu nie trzeba. Naprawde!!
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 15:35
mycho koleżanka sama sugeruje że jest to dla niej bardzo ważne. Możliwe że jeszcze urosniesz a może nie. Moja mama bardzo rosła do pewnego momentu ze była wyzsza od rowiesników a potem zaczeli jš prezrastać. Różnie to bywa, sama sie dowiesz w końcu zy urosniesz czy nie. Ta informacja w tej chwili nic Ci nie da oprucz nadzieji więc poczekaj sobie i zobaczysz Jestes bardzo wysoka jak na swój wiek
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 19:15
NIe rozumiem Cię,że chcesz być jeszcze wyższa no ale dobra Prawdopodobieństwo urośnięcia po pierwszej miesiączce jest jeszcze b.duże,ale u Ciebie te szanse maleją,bo jesteś i tak już baaaaardzo wysoka. Co nie znaczy,ze nie urośniesz ale to kwestia paru centymetrów.
Mróweczka
Mało jest kobiet, które mają 180cm... albo więcej.. szczerze mówiąc to się osobiście nie spotkałam.
Tak jak napisała mróweczka to będzie kwestia kilku centymetrów. Chłopaki są zazwyczaj wyszsi od dziewczyn.
Pozdrawiam,
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
nie nie radze ci juz duzo rosnac. Ja mam 14 lat i 173,5 cm wzrostu, a jestem w szkole uwazana za tą z tych "większych". W SP tez mi sie wydawalo, ze jestem ciagle nieksa, jednak gdy poszlam do gimnazjum, ktore jest polączone z liceum, to sie przerazilam, ile tam jest niksich dziewczyn w LO i sobie pomyslalam, ze nie chce byc wyzsza, bo to by okropnie wygladalo, jakbym sie tak wyrozniala sposrod nich.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 21:21
po co ci więcej?
ja mam 14 lat i 175 a moja znajoma ma 13 lat i 180...
bo pamiętaj że będziesz musiała sobie znaleźć chłopaka wyżąszego aby sie przy nim dobrze prezentować - dużo wyższego jak chcesz ubierać buty na obcasie:)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 22:37
Znam dziewczynę, która ma15 lat i 187 cm wazrostu. Gra w serialu ''Na wspólnej" i jest modelką (mówię o Julii). Przesrane.
Poza tym, ciężko by Ci bylo znaleźć sobie chłopaka, gdybyś miała 180 albo więcej... Ale najlepszy sposob, to rozciaganie sie i gra w koszykowke, siatkowke.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 01:57
hmmmtez znam pare kobit o wzroscie powyzej 180 cm (dla mnie to juz mutanty - oczywiscie nie chce ikogo obrazac, jesli tak to wybaczcie), samam mam 174 i jak dla mnie styka... w autobusie tak sie wystaje pionad przecietna, na koncertach co nieco widac...
potem sa wlasnie klimaty pod tytulem - facet - wbrew pozorom nie sa az acy wielcy (przynajmniej +/- 5 lat moj rocznik_ a nie wzystkim odpowiada chlop siegajacy 'do pasa' ...
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
heh ja mam jakies 173 cm i wolalbym miec 168 ;-) ale kto co lubi,potem nie chce po prostu wygladac taki wielkolud na ulicy,ale moze przestane rosnąć ;-)
trzeba się cieszyć wysokim wzrostem bo lepiej być wysokim niż za przeproszeniem kurduplem, a wysokie i zgrabne dziewczyny mogą byc modelkami
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 14:39
adam(o)_1991 napisał/a:
heh ja mam jakies 173 cm i wolalbym miec 168 ;-) ale kto co lubi,potem nie chce po prostu wygladac taki wielkolud na ulicy,ale moze przestane rosnąć ;-)
Zapewne jeszcze urośniesz. Teraz mówisz, że chciałbyś mieć te 168 cm, ale za dwa lata, gdy koledzy będą mieli ok. 180 (zazwyczaj, nie zawsze ) to zmienisz zdanie. W każdym bądź razie jestem pewna, że i tak jeszcze urośniesz.
qrce, to ja tu powinnam się upominać o mój wzrost... Eeee, KleO, przyłączasz się? Co prawdaja mam niezły wzrost jak na mój wiek, ale chcę mieć te 170... Ale kosza trenowałam.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE