Moja koleżanka ma "siniaka"w oku.Takiego czerwonego.(Jak na nią patrze to mi wymiotowac sie chce)Ona za nc nie chce isc do lekarza(Ma to juz tydzień)Mówi ,żee to nic takiego,że ją brat uderzył...Ale ja się o nią martwię.omóżcie.Jak mam ją nakłonić żeby poszła do lekarza??Co sie ztakim okiem wogóle robi??
Wiem o co Ci chodzi. Miałam kiedys takie cos. Pojawia to się jak się porządnie w oko walniesz Raczej nie trzeba isc z tym do lekarza. Niedługo jej zejdzie.... mi się podoba jak to wyglada ;P Z takim okiem nic się nie robi. ''Nosi'' się go
Raz jeden chłopak w szkole biegł po korytarzu i w cos uderzył głowo. I wtedy własnie wyskoczuł mu taki wielki siniak na oku. Przez jakieś 2 jak nie 3 tygodnie to miał, ale znikło potem
Raz jeden chłopak w szkole biegł po korytarzu i w cos uderzył głowo. I wtedy własnie wyskoczuł mu taki wielki siniak na oku. Przez jakieś 2 jak nie 3 tygodnie to miał, ale znikło potem
czy możesz normalnie pisać po polsku!?
-w cos uderzył głowo albo znikło ...
potem jak ktoś czyta wiadomośći na forum to się tak nauczy pisać,bo im więcej napisuw sie widzi tym więcej ich się zapamiętuje!
a żeby to nie było off topic to dodam:
siniak na oku!!!???łeeee ,pewnie rzygać sie chce jak to widać,ale jak każdy siniak(mialem duzo na nogach bo szarpałem w bale na azwalcie) zniknie ;-)
czy możesz normalnie pisać po polsku!?
-w cos uderzył głowo albo znikło ...
potem jak ktoś czyta wiadomośći na forum to się tak nauczy pisać,bo im więcej napisuw sie widzi tym więcej ich się zapamiętuje!
Czekaj, bo ktoś Ci zacznie wytykać błędy. Taki mały bląd zobaczyłeś...a są osoby na forum, ktore robią większe blędy.
A Ty umiesz pisac?! Od kiedy wyraz "napisów" pisze się przez ''u''?
Krwiaczek, pęka żyłka w oku a potem robi sie mały zakrzepik, Jak koleżanka napisałą po 2 3 tygodniach znika bez śladu a po tygodniu żółtawy ślad zostaje... miałem tak pare razy..
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:28
Też to kiedyś miałam...Tylko zę ja miałam mniejszą "kropkę" ale nieźle to wyglądało... Jkabym miałą wściekliznę Tak,to od uderzenia...Ale mi zeszło tak po max. dwóch tygodniach.