| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Jak się rodzą dzieci
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 15:00   

adam(o)_1991 napisał/a:
jeski juz se nie nabijajcie postow glupimy odpowiedziami :-/

Przecież pytałeś. Shocked A to, co nidhogg i Keeveek pisali to czysta prawda czyli to, na co odpowiedź szukałeś... Rolling Eyes
Przejdź na dół
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mycha92 napisał/a:
Eeee, no ja myślałam że w gimnazjum jest WDŻ, albo przynajmniej w podstawówce był, bo ja mam już drugi rok...

Mycha, a o czym mówią u was na WDŻ? Bo ja miałam w pierwszej gim. i mówili tylko o nałogach, czyli alkochol, papierosy i o tolerancji, a takie tematy nie były ani razu poruszane

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 06:28   

Witam.
Gabrielen: Ale on ma rację. Dyskusja Keeveeka z mychą podchodziła powoli pod offtop i to właśnie się Adamowi nie spodobało. Ze swojej strony powiem, że aż tak daleko nie odeszli, ale...No, to już nie byly odpowiedzi na pytanie zawarte w topicu.
Co do tematu: Przeczytaj dokładnie posty Keeveeka i nidhogga, oraz najwcześniejsze odpowiedzi.
Pozdrawiam
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 14:19   

Ona89 napisał/a:
mycha92 napisał/a:
Eeee, no ja myślałam że w gimnazjum jest WDŻ, albo przynajmniej w podstawówce był, bo ja mam już drugi rok...

Mycha, a o czym mówią u was na WDŻ? Bo ja miałam w pierwszej gim. i mówili tylko o nałogach, czyli alkochol, papierosy i o tolerancji, a takie tematy nie były ani razu poruszane

Ja miałam tylko w 5 i 6 klasie SP. I było tam coś o dojrzewaniu (na osobnych grupach), ale też, właściwie, nic szczególnego.
Mycha - nie w każdym gimnazjum są. W większości chyba nawet nie ma (ale pewna nie jestem).

KoT - no możliwe, widocznie nie zrozumiałam o jakie posty mu chodzi. Wink
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to wy chyba chodzicie do szkół gdzie uczą zakonnice Razz

my zakładamy prezerwatywy na banany, a wy co? nic? Razz

Numer Gadu-Gadu
1550297
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My głównie mówimy o miłości, przyjaźnie, i oglądamy porąbane filmy... "Wybierzmy razem". Żygać mi się chce jak to oglądam.. Mad Beznadziejne to jest. No ale jeśli chodzi o takie tam sprawy, no to też o tym mówimy. Głównie o budowie itp. ale temat seksy przerabialiśmy w... 5 klasie Shocked Trochę wcześnie, no ale niech będzie.

Gaba - wiem, że nie we wszystkich szkołach jest.

Adam - ty też nabijasz... Confused

Numer Gadu-Gadu
2187507
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tematy budowy przerabialiśmy duuuzio wcześniej Razz

aktualnie przerabiamy problematykę homoseksualizmu, oraz zachowań nienormalnych, ale znowu off topujemy

Numer Gadu-Gadu
1550297
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 08:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
to wy chyba chodzicie do szkół gdzie uczą zakonnice Razz

my zakładamy prezerwatywy na banany, a wy co? nic? Razz

jak to? w szkole was tego uczyli ? a w której klasie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 10:45   

Adam, mógłbyś trochę myśleć przy czytaniu. Jak widać na załączonym obrazku, szkoły są różne. W jednej tego uczą, w innej nie. Skoro jesteś już w 1 gimnazjum, to może jeszcze będziesz miał te interesujące zajęcia jakimi jest zakładanie prezerwatywy na banany (słyszałam też o ogórkach Wink). Ale cóż, do tego nie jest potrzebna szkoła przecież... Neutral
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mycha92 napisał/a:
No co, ja nie mam biologii, bo jestem w 6 klasie Razz Ale jest jedna szkoła, ale nie w moim mieście, w której dzieci zamiast chemii, fizyki, geografii i biologii (to jest gimnazjum) to mają ogólnie przyrodę, ale na zmianę z inną babką. Beznadziejnie...

Mycha ja tez chodze do 6 klasy ale mam biologie i geografie.Przemiot ogolny nazywa sie przyroda ale my mamy np. w jednym semestrze w poniedzialki i czwartki biologie a w srode geografie a w drugim semestrze w poniedzialek i czwartek biologie a w srode geografie.

Adeam ja jestem o rok mlodsza od ciebie i juz dawno tkie rzecy wiem.Jak cie nikt "niedoksztalca" to w kadej mlodziezowej gazecie mozna o tym zawsze przeczytac Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Gru, 2004 09:15   

Miracle napisał/a:
mycha92 napisał/a:
No co, ja nie mam biologii, bo jestem w 6 klasie Razz Ale jest jedna szkoła, ale nie w moim mieście, w której dzieci zamiast chemii, fizyki, geografii i biologii (to jest gimnazjum) to mają ogólnie przyrodę, ale na zmianę z inną babką. Beznadziejnie...

Mycha ja tez chodze do 6 klasy ale mam biologie i geografie.Przemiot ogolny nazywa sie przyroda ale my mamy np. w jednym semestrze w poniedzialki i czwartki biologie a w srode geografie a w drugim semestrze w poniedzialek i czwartek biologie a w srode geografie.

Adeam ja jestem o rok mlodsza od ciebie i juz dawno tkie rzecy wiem.Jak cie nikt "niedoksztalca" to w kadej mlodziezowej gazecie mozna o tym zawsze przeczytac Rolling Eyes

Dziwne te reformy... Ja osobiście miałam w podstawówce tylko przyrodę, a lekcje o "seksie" to był WDŻ, przy czym rozmawialiśmy tylko o miłości itd.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu