Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 22 Lip, 2003 22:02
Mi się wszystkie pieski podobają i wszystkie kocham !
Ale ponieważ nie ma opcji WSZYSTKIE, zagłosowałam na kundelka, bo jedynym psem jakiego miałam była Iga - kundelek (Iga była starsza o 2 lata ode mnie !).
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Sie, 2003 15:55
Wybór był trudny, ale wkońcu dałam obronne, bo coraz bardziej mi się podobają.
A ja nie oddałam głosu na nic dlatego, że mam jamniczke. Mój jamnior jest psem myśliwskim i podobno też obronnym (jak petarda strzeli to siedizn w łazience hehehe ), ale zachowuje się i jest traktowany jak pies pokojowy, więc nie wiem na co zagłosować i nie głosuje.
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Sie, 2003 11:25
Możesz zagłosować na tą naturę twojego psiaka, którą najbardziej lubisz
Sama mam pieska - kundelka - suńkę - Kulkę . Kocham wszystkie psy, od tych dużych, długowłosych, bezdomnych do małych, krótko/szorstkowłosych, które maja dom ... Psy to moje hobby.
Pozdroffka.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 06 Paź, 2003 21:01
Szalona napisał/a:
A ja nie oddałam głosu na nic dlatego, że mam jamniczke. Mój jamnior jest psem myśliwskim i podobno też obronnym (jak petarda strzeli to siedizn w łazience hehehe ), ale zachowuje się i jest traktowany jak pies pokojowy, więc nie wiem na co zagłosować i nie głosuje.
jamniczek to pies myśliwski
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Ja uwielbiam kundelki i jak narazie to wygrywają..
_________________ Piszcie domnie na gadu-gadu muj numer to 3427807
_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie...