Ja osobiście nienawidze szkoły...byłoby pięknie jakby jej nie było...jak jest szkoła to mam mniej czasu dla każdego..a tak to wieczne wakacje ach...ale wszyscy ludzie byliby głupi..ale ja zagłosowałam że nienawidze..
Jednym słowem nie nawidze szkoły może troche przesadziłam poprostu bardzo nie lubie szkoły i przy życiu w budzie trzymają mnie tylko moi kochani przyjaciele ...
a ja lubie. ale chodzi mi tu tylko i wylacznie o ludzi, ktorzy do niej chodza, a nie o to, ze lubie sie uczyc. Mam tam wielu znjaomych i lubie z nimi przebywac razem. Dlatego lubie tam chodzic.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 14:15
A ja się szczerze przynzma,że lubię. Jedyne czego nie nawidze wprost to historia:[ Nie wiadomo, ile można się uczyć i tak nic nie rozumiem. A pzoa tym uwilebiam się śmiać z ludźmi z klasy,a fizyke wprost koooocham(wiem,ze jestem swirnięta :p).
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 19:26
Heh...A ja lubię chodzić do szkoły! Mogę się spotkać z przyjaciółmi , poplotkować i sporo się nauczyć Wierzbo moim ulubionym przedmiotem jest historia Kocham ją...ale jest to zasługa naszego okropnie przystojnego 25-letniego pana od historii! Po prostu boski!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:40
Ja tam lubie szkole... jest loozik =] Chociaż 3 klasa średnio mi się podoba... nie ma starszych, nie ma z kim flirtowac na dlugich przerwach
Tylko w szkole mogliby zlikwidować dwie rzeczy: oceny i nauczycieli
Oj,Iśka,Iśka..ty juz o jednym tylko myślisz... A ja zaznaczyłam,ze lubię...a w sumie nie wiem,czemu...???? No taaa...lubię się spotkać z kolegami i koleżankami,a na lekcjach można sie czegoś ciekawego czasem dowiedzieć..ale nienawidzę ZADAŃ DOMOWYCH!!!! Moja zmora...Iśka-nieee.....nauczyciele moga być,ale oceny zdecydowanie powinno się usunąć...a przynajmniej te ze sprawdzianów...
PS Gdybym miała wybierać pomiędzy gimnazjum,a szkołą muzyczną,to bez zastanowienia wybrałabym to drugie =]=]
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Ja raczej lubie szkołe Klase mam beznadziejną wiec trudno powiedzieć zebym chodzila do szkoly ze wzgledu na znajomych....mnie sie poprostu cos robi jak ich widze Ale są przedmioty ktore lubie i ze wzgledu na nie lubie chodzic do szkoły. Poza tym bez szkoly nie mialabym co robic, zanudzilabym sie Ale nie powiem ze szkola mnie nie meczy Ale dla mnie jest to w pewnym sensie przyjemny wysilek bo nagroda w postaci dobrej oceny, wolnego czasu czy nawet wlasnej satysfakcji jest tego warta
_________________ Boso ale w ostrogach
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 18:24
JA lubie szkole:) nie myslcie ze jestem kojonkiem bo zdarzaja sie zle oceny:) lube ja dlatego ze tam mam szanse spotkac sie z przyjaciolmi:) mam swietna klase wiec chetnie tam chodze... zreszta mam 2 szkoly normalna i muzyczna ale bardziej lubie normalna:)