| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
komunizm... Polska
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:16   komunizm... Polska

Wiem, ze to glupi temat... akle chce powiedziec w koncu co mnie wkurza w tym kraju. Sprawy polityczne powinnismy zostawic doroslym ale w koncu mlodziez tez ma poglady.. jak slucham faktow albo jakichs widomosci robi mi sie niedobrze. Gdy patrze na Kwasniaka, Millera i tych innych z SLD !! to kumunisci chcia zniszvzyc Polscke a ludzie dalej na nich glosuja!! wkurza mnie to czy dorosli sa slepi? raczej tak!! Nienawidze komunistow i je*****go Kwasniaka!!!!

sorka tylko nie wstawiajcie mi ostrzezenia musze gdzies to powiedziec!!
Smile

Edytowane przez Kamix
Przejdź na dół
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:20   

Święta racja, już nie raz też tak myślałem Smile ,Jedzie sobie wózek, a na wózku Buzek,... Razz
,Balcerewicz musi odejść!, Te wszystkie texty chyba nie są wyssane z palca... nie które tak... ale większość jest prawdą!
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh...Mnie też to wkurza...Jak się człowiek na te gęby patrzy to się odechciewa wszystkiego...nic nie robią tylko kradną...i same afery z tego wynikają...tu afera Rywina...tu zaś afera PKN Orlen...Tych lepperow , millerów dawno powinno nie być Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

millera już nie ma, o lepperze już od pewnego czasu cicho..
mi w gruncie rzecyz nie odpowiada rząd polski, ale co ja ma w tej sprawie do powiedizenia jak na razie...
mówicie tylko afery.. nie, są tez dobre rzecyz, gdyby nic nie robili to po co byłby wogóle rząd? już dawno by ich odwołali...
Robią co trzeba, jednak nie żadko oszukują, korupcja się szerzy, oprócz tego co powinni robią tez dużo rzeczy których robić nie puszczą, których robić nie powinni.
Moze nie patrzę z perspektywy zbyt obiektywnej (natura anarchistki się kłania...) ale jednak trzeba przyznać, że robią, dużo rzeczy...

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:57   

Lepper chciał tak w sumie to zmieniać na dobre, ale nie umiał do tego podejść i zaczął robic aferę za aferą i ludzie zaczęli go uważać za debila. Przecież stał przeciw korupcji i mówił o tym, ale no cóż..
Teraz włączasz wiadoości i nic tylko afera Orlenu, Kluczyk i inne takie polityczne nie tak jak kiedyś
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren napisał/a:
Balcerewicz musi odejść(...)

Ze wszystkim sie tutaj zgadzam ale Balcerowicza zostawmy w spokoju to on wyciagnal nasz kraj z wielkiej dziury budżetowej i za to go podziwiam co do reszty mam podobne zdanie, a co do leppera czesto madrze ostatnio mowi tylko szkoda ze nikt go nie slucha...
No i fakt zachowuje sie troche jak hmm... jakby to powiedziec lagodnie osoba nie kompetentna

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 23:18   

KAmix napisales ze co do reszty masz podobne zdanie ale... podobne jak my?

P.S SLD do pupy!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 09:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

12 napisał/a:
KAmix napisales ze co do reszty masz podobne zdanie ale... podobne jak my?

Of cours Wink

Mi to sie wydaje ze wszystkich tych politykow powiinni wywalic na zbity pysk i wszystko zrobic od nowa, juz wstyd za te afery i za nich, powinni im zniesc immunitety bo to jest paranoja jeden polityczek nie pamietam juz nazwiska potracil (czy tam zabil) samochodem dziecko do dzis nie poniosl zadnych konsekwencji bo chroni go immunitet ludzie niech ich chroni ale nie w takich przypadkach Evil or Very Mad znow jeden jechal pijany pokazal policji immunitet i pojechal dalej ... wogole twierdze ze Polska to kraj korupcji wszyscy patrza zeby wziasc cos do swojej kieszyni a nasz kraj ich nie obchodzi Confused

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 10:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to stąd się wyprowadz...zreszta, skoro twierdzisz ze wszystko trzeba zaczac od poczatku, to sam podaj tu przykład, dzieki ktoremu bedzie lepiej, bo najlepiej tylko krytykować to co jest obecnie, nie mając lepszego pomysłu...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 11:02   

A ja mysle ze my powinnismy rzadzic!!!!!!! byloby super !! wszystkich politykow szczegolnie SLD wywalic do smiecia!!!!!!!

kicp, ja sie z toba nie zgadzam lepiej ich krytykowac bo to co robia klania sie Rosji chcesz zeby caly czas tak bylo? kudzie sa slepi ze glosuja na takie potwory!!!!!!!!!! kwasniaka wywalic!! skad on sie zerwal, z choinki?? Jakbym mogla podrzuciłabym mu smierdzace jajo!
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 11:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a co proponujesz zamiast 'kwasniaka'?

Cytat:
ja mysle ze my powinnismy rzadzic!!!!!!! byloby super !!

my, czyli dzieci? polecam lekturę "Władca much"
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 12:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No super ;/ jak tu takie argumenty leca to zaraz zobacze "A na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci". Z Lechia mi sie ta dyskusja kojazy. Wszedzie dopatrujecie sie komuchow i zlodzieji a niedlugo pewnie znajdziecie jakiegos Zyda albo masona ;p
Przyjelo sie jakos w naszym kraju ze wszyscy krytykuje wladze a nie wiedza o czym mowia. Nie wszystko jest takie latwe droga dziatwo ;p

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Otwieracz
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 14:26   

Najtrudniejsze w polityce jest to, że często najlepsze sš najprostsze rozwišzania.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odnosze takie wrażenie że pare osób nasłuchało się biadolenia dorosłych ... niektórych .. którzy zamiast wziąc się w garść krzyczą jaki to ten rząd do [cenzura]

Ale zobaczcie ... narazie zajmujemy się osobami które maja prawo do głosu ... więc zobaczcie sobie jaka jest frekwencja zazwyczaj na wyborach w Polsce ... zazwyczaj niska ... a spójrzcie ile osób biadoli nad losem Polski ... duzo prawda ?
Dosyć często jest tak że komuś sie nie podoba to czy tamto ... a nawet zagłosowac nie pojdzie ...

Nie możemy wszyekiedo tak uogólniać ... np paru złych policjantów = cała Policja zła
Tak samo z polityką ... nie jest tak że oni nic nie robią ... to media zajmują się tymi aferami bo to jest dla ludzi ciekawe ... Madia zreszta prawie wogóle nie pokazują tego co dobre ... ale to już inna historia ...

I do tych co uważają że lepiej by sie zajęli rządem ... prosze bardzo ... może za pare lat wy będziecie rządzić i zobaczycie jak to jest

Ja nie mam nic do Polityki tak ogólnie ... może mi sie nie podobac to co robią niektórzy ... ale nie cały rząd ... bo jednak po coś jest ... i spełnia swoje zadania ( przynajmniej niektóre )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

polacy neistety tak mają.. lubią narzekac.. choc to ich narzekanie nic nie daje to wolą narzekać zamiast coś zrobić, heh.
Wszędzie można się doszukać korupcji czy jakichś przekrętów.
Wasi rodzice nigdy nei dali hm.. np. kawy (chociaż pare lat temu) np. dentyście? albo lekarzowi czekolady? albo czegokolwiek? tego nie mozna przyjąć jako korupcji, ale dzięki temu mamy "znajomości" gdzie trzeba.. i tak robi każdy, i prosze nie mówcie mi że Wy/Wasi rodzice/rodzina nigdy tak nie zrobiłą bo i tak nie uwierze =/.
Poczekacie te 4, 5 lat. Będziecie pełnoletni, będziecie mieli prawo do głosu.. ciekawe co wtedy zrobicie?
Powołacie swoje miasto żeby głosowali na Was jako na prezydenta? premiera? nie sądzę...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu