Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:30 NO I CO TERAZ MAM Z TYM FANTEM ZROBIC ?? :(:(:(
kupiłam kubek z napisem najlepszemu przyjacielowi z zamiarem dania w prezencie przyjaciółce mojej, ale czy to pasuje jej go dac skoro jest napisane KUBEK NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA?? :(
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 22:04
Ale problem
Oczywiście,że możesz...Tu akurat moim zdaniem o płeć nie chodzi po prostu mówi się częściej "przyjaciel" niż "przyjaciółka" tz. na własnie takich kubkach tak się pisze Zeby każdy mógł sobie kupić. Nie sądzę,zeby dziewczyna z atakie cos by się obraziła
Mróweczka
Hej! tylko ze na tym kubku z drugiej strony jest namalowana twarz taka i raczej przypomina chłopaka :(:(:(:( czxy to cos zmienia ??? w tym co pisałeś wczesniej?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 12:19
Nie "pisałeś", tylko "pisałaś". Z tego co wiem, to Mróweczka jest dziewczyną. A co do kubka - nie przesaaadzaj. Najważniejszy jest gest, pamięć, a nie takie detale. Napewno koleżanka nawet nie zwróci uwagi czy twarz będzie przypominała faceta, czy kobietę. Daj jej ten prezent bez żadnego problemu czy wahania. Pozdrawiam.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 12:25
a może powiedz że na tym kubku jest twój ideał? lub inaczej ale obruć to w żart:)
KoT Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 07:39
Dzień dobry.
To nic nie zmienia. Ja często używam słowa "Przyjaciel" odnośnie dziewczyn, które za takie uważam, ponieważ "Przyjaciółka" kojarzy mi się niezbyt mile, poza tym jest tak pospolite, że... Nie krępuj się, od razu podaruj ten kubek.
Pozdrawiam
oczewiście ż emożesz jej dać w koncu i co z tego ż episze przyjaci jak przyjaciel to chodzi o chlopka labo o dziewczynę ...Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa
oczewiście ż emożesz jej dać w koncu i co z tego ż episze przyjaci jak przyjaciel to chodzi o chlopka labo o dziewczynę ...Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa
Wkurzasz mnie jush ZALAMANA. Po co odnawiasz te stare tematy ... aha juz wiem po co, zeby miec wiecej postow. To sie nazywa NABIJANIE. Nie wiem jak na tym forum ale na innych za takie cos grozi BANN (czyli zablokowanie). Nie wiem co Ci tak zalezy na postach.
_________________ Słowa dwa----------> Ty i Ja
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 21:08 Re: NO I CO TERAZ MAM Z TYM FANTEM ZROBIC ?? :(:(:(
Anonymous napisał/a:
kupiłam kubek z napisem najlepszemu przyjacielowi z zamiarem dania w prezencie przyjaciółce mojej, ale czy to pasuje jej go dac skoro jest napisane KUBEK NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA??
Myślę że możesz. Wkońcu dziewczyna też może być przyjacielem a słowo to nie jest zarezerwowane tylko dla chłopaków.