'nie gram, nie gralem, nie bede gral i nie tkne tego shitu nawet 5metrowym kijem przez azbestowe rekawice'
To tylko twoje zdanie. Bo przecież teraz na topie są takie gry jak "Konter Strajk" "Chalf Lajf" "Dum Czy" czy inne szczelanki.
Canter achhh... przypomina mi się informatyka sprzed roku piękne czasy kiedy się mordowało kolegów i tak w kółko przez 2 godziny.
Do Alutristy: Co ty masz z tym azbestem? Wiesz, ze jest niezdrowy?
Ja grałam...i grałam też w simsy 2...ale mi się strasznie cieły i nie chodził mi tryb budowania to usunęłam...ale to chyba najlepsza gra na świecie...ja tak jak moja poprzedniczka...kocham! simski...
Tak to jest jak się instaluje pirackie oprogramowanie... Nieladnie.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
'nie gram, nie gralem, nie bede gral i nie tkne tego shitu nawet 5metrowym kijem przez azbestowe rekawice'
To tylko twoje zdanie. :P Bo przecież teraz na topie są takie gry jak "Konter Strajk" "Chalf Lajf" "Dum Czy" czy inne szczelanki.
To moze uproszcze, i wymienie ci WSZYSTKIE gry komputerowe w jakie gram/gralem z ochota przez ostatnie, hm, pol roku czy rok:
Shogun: Total War
Medieval: Total War
Dawn of War
ADOM
[wszystko co umozliwia gre w Magic:the gathering bez ruszania sie z domu]
Sudden Strike
Dla odprezenia, i bardzo rzadko: Battlefieldy oba i Call of Duty
dum czy czy konter strajk zaliczaja sie do tej samej kategorii co simsy, z tym ze kij moze miec 3 metry, a rekawice moga byc z grubej gumy. Do HL czuje sentyment, bo byl rewelacyjna gra przy ktorej nauczylem sie bac te pare ladnych lat temu
elfko: azbest chroni przed ogniem, zarazami, edyktami papieskimi, promieniowaniem, a z odrobina szczescia nawet przed jadrycznoscia simsow i glupota ludzka, dlatego lubie ten cud techniki, nawet jezeli moge dostac pylicy i raka krtani dizeki niemu
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Mniam Lezka sie w oku kreci jak przypominam sobie ile to godzin "zmarnowalem" i nocy zarwalem nieraz do 6 rano grajac w przerozne rogaliki ale ADOM najbardziej mi do gustu przypadl :]
A "Dum'a Czy" polecam :] Naprawde niezla gierka
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
oj, ja jestem fanka the sims:) nawet sobie forumowuje na forum o simsach. Mam wszystkie dodatki oprocz balangi i gwiazdy(niestety), ale najwazniejsze jest to, ze mam simsy 2 bo mowie wam, jest 100% fajniejsze:)
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!