Qrcze, teraz mam wrażenie ze wszystko co tu pisze sie wydało i Marek mysli ze jestem idiotka i ze sie z byla jakich ruchow ciesze. Moze to nic nie znaczy?
Off Post: Chodzą ploty ze nabijam sobie posty wiec bede teraz bardzo malo na forum pisac zebyscie nie znajdowali we mnie jakeis winy, i z gory pisze ze nie nabijalam ale roznie to niektorzy interpretują.. Pozdrawiam
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:22
hieh, tak prosto z mostu to ja bym nie polecala skoro twoerdzicie, ze niesmialy to moze za dobrze na Niego nie podzialac.... raczej proponuje jkies przyjemnijsze miejsce niz przerwa, tudziez lekcja... pogadac na spokojnie, a jak cos bedzie mialo wtyjsc to i tak wyjdzie...
a ze sie wydalo ? hmmm spokojnie nawet jesli (czego nie podejrzewam), to ja bym sie na Jego miejscu ucieszyla, ze Ty sie cieszysz wiec spokoj i cierpliwosc (taaa wiem latwo mowic)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:23
aguSia90 - więc tak. Zapewne mu się podobasz. Nie wiesz jak długo, jednak licz się z tym, że to z czasem może minąć. Żadko kiedy trwa bardzo, bardzo długo. Możesz czekać na jego ruch w tej sprawie. Ale oczywiście, jeżeli będziesz czekała, czekała, czekała i czekała to jemu się odechce. Może musiszpoprostu wziąc sprawy w swoje ręce? Rozmowa. Niekoniecznie o "pannie z klasy, która Mu się podoba", bo może się speszyć. Może prędzej, jaka powinna być dziewczyna, która mu się podoba? I niekoniecznie wygląd (tożto istotne nie jest! ) tylko charakter itd.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:26
ejjjj no dajcie spokoj, jak sie komus ktos NAPRAWDE podoba to mu nie przechodzi w piec minut
ja tam na swojego chlopa 5 lat czekalam hehe poznalismy sie jak mialam 16 lat a potem przez 4 lata zadnego kontaktu nie mielismy ze soba... a mimo wszytsko sie udalo...
woec chyba nic na sile jak wyzejj - jak ma cos byc to i tak bedzie
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name