| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Co jest?? :)
Autor Wiadomość
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Qrcze, teraz mam wrażenie ze wszystko co tu pisze sie wydało i Marek mysli ze jestem idiotka i ze sie z byla jakich ruchow ciesze. Moze to nic nie znaczy? Crying or Very sad

Off Post: Chodzą ploty ze nabijam sobie posty wiec bede teraz bardzo malo na forum pisac zebyscie nie znajdowali we mnie jakeis winy, i z gory pisze ze nie nabijalam ale roznie to niektorzy interpretują.. Rolling Eyes Pozdrawiam Cool

Numer Gadu-Gadu
2902475
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hieh, tak prosto z mostu to ja bym nie polecala Wink skoro twoerdzicie, ze niesmialy to moze za dobrze na Niego nie podzialac.... raczej proponuje jkies przyjemnijsze miejsce niz przerwa, tudziez lekcja... pogadac na spokojnie, a jak cos bedzie mialo wtyjsc to i tak wyjdzie...

a ze sie wydalo ? hmmm spokojnie nawet jesli (czego nie podejrzewam), to ja bym sie na Jego miejscu ucieszyla, ze Ty sie cieszysz Wink wiec spokoj i cierpliwosc (taaa wiem latwo mowic)

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:23   

aguSia90 - więc tak. Zapewne mu się podobasz. Nie wiesz jak długo, jednak licz się z tym, że to z czasem może minąć. Żadko kiedy trwa bardzo, bardzo długo. Możesz czekać na jego ruch w tej sprawie. Ale oczywiście, jeżeli będziesz czekała, czekała, czekała i czekała to jemu się odechce. Może musiszpoprostu wziąc sprawy w swoje ręce? Rozmowa. Niekoniecznie o "pannie z klasy, która Mu się podoba", bo może się speszyć. Może prędzej, jaka powinna być dziewczyna, która mu się podoba? I niekoniecznie wygląd (tożto istotne nie jest! Razz) tylko charakter itd.
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ejjjj no dajcie spokoj, jak sie komus ktos NAPRAWDE podoba to mu nie przechodzi w piec minut Smile
ja tam na swojego chlopa 5 lat czekalam Wink hehe poznalismy sie jak mialam 16 lat a potem przez 4 lata zadnego kontaktu nie mielismy ze soba... a mimo wszytsko sie udalo...
woec chyba nic na sile Smile jak wyzejj - jak ma cos byc to i tak bedzie Smile

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

On sie w tobie buja a ty tez go kochasz to na co czekasz????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu