| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Kolczyki
Autor Wiadomość
buli Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 3 kolczyki na brwiach, 2 w nosie, jeden na brodzie i 10 w uszach. Uwazam sie za normalnego punka Razz (nie bolalo(bo wszystkie agrafkami po pijaku, nawet nie wiedzialem kiedy...))
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 01:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja noszę kolczyk w języku. Co sądzicie o kolczykach w pępku?
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem są ok,ale musisz nosić wtedy krótkie bluzki,bo widac to tylko praktycznie wtedy(nie licząc basenu,plaży...) kiedy ta część ciała nie jest zasłonieta.Ale ogółnie to spoko.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 09:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też myslę że są spoko Smile Ładnie wyglądają..ale zalezy u kogo biggrin Najlepiej wyglądają u szczupłej dziewczyny... Smile A ja słyszałam że one są niebezpieczne...:> Wiecie cos o tym?
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 12:28   

aguSia90 napisał/a:
a chlopacy raczej nie lubią takich rzeczy na dziewczynach. Cool

Zdziwiłabyś się Twisted Evil
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 12:35   

a ja wam opowiem moją historię:
Miałam kiedyś przebite uszy.
Gdy pewnego dnia zobaczyłam że
nie mam kolczyków. Czułam że
mam lecz nie widziałam.
Okazało się że kolczyki
wpadły do moich
uszu. Mama
wyjęła tylko jednego.
Jechałam do specjalisty
żeby wyciągnąć kolczyk.
Od tej pory nie mam przebitych uszu.
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bo lepiej nie nosić małych kolczyków,ja wole taki średniej wielkości,bo w szkole nie nażekają,mnie się podobają i nie ma ryzyka.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi czasami takie miniatureowe kuleczki Wink wpadają to se je po prostu wyciskam phy =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam łącznie 4 dziurki w uszach i nic mnie nie bolało... Takim pistolecikiem pyk...pyk...pyk...pyk.... i jush!! Very Happy Noszę różne różniaste kolczyki... duże...małe raczej mniejsze Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czytam ogolnie wszytkie posty o kolczykach na tym forum i pozwole sobie wysnuc takie oto spstrzezenia:
1) wszystkie kolczyki tzn. przeklucia najlepije jest robic w studiach do tego przeznaczonych czyli studiach tatuazu i piercingu. ma to ta zalete ze rany po kluciu goja sie szybko, bardzo zadko zdaza sie problem z gojeniem wynikajace ze zle dobranych kolczykow (uczulenie na metal), sposobu przeklucia (pistolet rozrywa tkanke). kolczyki w studuach sa wykonane z metli powszechnie stosowanych w chirurgii a co za tym idzie z odpowidnimi certyfikatmi. oczywiscie jest to drozsze niz przeklucie u kosmetyczki ale zdrowie i uroda chyba nie powinna miec niskiej ceny?
2) jesli chodzi o gusta...coz jesli ktos lubi kolczyki to bedzie szukal innych ludzi ktorzy beda go akceptowac takim a nie innym, ludzi rownierz lubiacych kolczyki nie zlaeznie od plci....
3) mysle ze kolczyki powinny byc indywidualna sprawa kazdego i naprawde do kolczyka w pepku nie trzeba nosic bluzki odslanijacej brzuch..chodzi o satysfakcje:)
radze zapoznac sie z temtem jesli ktos lubi i planuje kolczyk np www.wildcat.pl Smile
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nom tu popieram frigg jesli chodzi o to gdzie i czym. stanowczo odradzam przekluwanie sie u kosmetyczek.

a co do jezyka - przeklucie nie boli wcale, pozniej przez 2-3 dni moze byc nieprzyjemnie jesli chodzi o jedzenie i mowienie, ale tez bez przesadu
czy sie podoba facetom (byly jakies glosy ze sie paskudnie caluje z taka dziewczyna) - moj nie narzeka, a wrecz przeciwnie, twierdzi ze to bardzo 'uatrakcyjnia' sprawe Wink
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 12:23   

ja sobie robiłam dwa kolczyki u kosmetyczki jakiś czas temu i strasznie bolało i musiałam nosić kolczyki 3 tyg bez zdejmowania
u tej samej kosmetyczki moja znajoma przekuwała ucho jedno i jej kolczyk wciągnęło
potem sama sobie przekuwałam jedno ucho schłodząc najpierw lodem i tak średnio bolało a na 1 września zrobiłam dziurke odrazu kolczykiem nawet bez lodu i mało bolało a już po tygodniu nie musiałam nosić kolczyka [jakby ktoś sie pogubił w rachunkach - dziurek mam 4 po dwie w każdym uchu] a co do rodziców to o trzeciej dziurce niewiedzieli i zauwazy;li po miesiącu a na czwartą sie nie zgodzili ale powiedziałam że musze miec po dwie bo jak jest nierówno to osoby które się puszczają tak noszą [bez obrazy dwa wszystkich ale musiałam im podać jakieś BZDURNE I ZMYŚLONE w 100% aby sie zgodzili:)]
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1.To nie boli
2.Kosztuje to ok.13 zl jedna dziurka
3.Okolo 2-3 tygodni
4.Nie zawsze sa takie ksztalty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:39   

Najlepiej zapytaj tego kto ci to bedzie przebijaj najlepiej przebij um kosmetyczki
Powrót do góry
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu