| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy dział :)
Autor Wiadomość
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:58   Nowy dział :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... jako, że ostatnio namnożyły się pomysły dot. nowych działów ja dorzucę cosik od siebie..

Już od dość dawna rozmyślałem nad istnieniem forum... nazwa sensowna mi nie przychodzi Wink.. na którym rozgrywałyby się dyskusje moralne, filozoficzne... dysputy nad sensem w samym sobie, nad sensem poszczególnych elementów świata, nad bytem, nad tym, czym jest siła wyższa, nad różnicami między wegetacją, egzystencją, a życiem.. itd... Smile

Jak zapewne zauważyliście, ja jestem za takim pomysłem... Chętnie usłyszę Waszą opinię... oczywiście tę powielającą się z moją Smile...

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:03   Re: Nowy dział :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napisał/a:

O wszystkim -
(...) Dyskusje filozoficzno-moralno-uczuciowe i na każdy inny temat jaki Wam się zamarzy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Smile

Wydaje mi się, iż powinno się nieco rozdzielić ten temat. Jeśli nie... to równie dobrze "psychologię" można tam wpakować Wink.

Smile

Nie uważasz mnie za zbyt nieinteligentnego Smile?

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... moim zdaniem gdyby powstał dział psychologia to tam moglibśmy umieszczać posty na te tematy Wink A osobnemu działowi mówię "nie" Wink
Powrót do góry
Ppark Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans by w takim dziale dało się toczyć jakąś rozsądną dyskusję, chociażby z tego powodu że ogromna większość ludzi ma mylne pojęcie na temat tego, czym są, a czym nie są "filozofia", "moralność"; prawie nikt nie ma również podstaw pojęciowych.
Jestem na nie, jeżeli to kogokolwiek interesuje.

Na śmierć przeniósłbym mękę, a nad nicość piekło.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2020949
Super Knur Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja chętnie podyskutowałbym na poważne tematy filozoficzne. forum jest wkońcu dla ludzi mądrych i inteligętnych.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 10:23   

A ja... mówię "nie". Tzn. do końca pewności nie mam, ale, póki co najmniejszego sensu nie widzę. Ale to jest tylko moje zdanie, hue hue. Razz
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie...ma już powstać prawie identyczny temat...A jeśli byśmy to roździelili to w tych dyskusjach,którem Ty proponujesz szybko zabrakłoby tematów...A iwę cjestem za Nie...Takie tylko moje zdanie...

Odpowiedz do tematu