Może wyjde na kogoś zdiwnego .. ale z czego tu sie cieszyć ?
Dostałaś okres.... noi ? 3 miliardy ludzi ma go miesiąc w miesiac i się niechwalom tym na forum
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 10:21
Pan_Feanor napisał/a:
3 miliardy ludzi ma go miesiąc w miesiac i się niechwalom tym na forum
Bo większość z tych ludzi to dorosłę kobiety, zapracowane itd.
Poza tym, pierwszy okres to jest coś fajnego - fascynacja (<lol2>) i tak dalej. Dziewczyna jest tym zachwycona, szczęśliwa, że wreszcie stała się kobietą. Każdy następny to już jest coś mniej-fajne, mało-fajne, nie-fajne i znienawidzone.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 14:04
Pan Feanor wiele dziewczyn się cieszy,kiedy dostaje pierwszy okres...Ale nie ja Ja sie nie powstrzymałam i z rykiem do przyjaciółki Nie,ze nie wiedziałam co to jest, po porstu nie chciałam. Ale już na następny dzień było OK. Nie ryczałam,po prostu pogodziłam się z losem Ale muszę przyznać szczerze-nigdy nie miałam tej radości,ze "jestem już kobietką"...
Mroweczka
Pan_Feanor - moze trzeba sprobowac porownac to sobie z pierwszymi basowymi zdaniami jakie wypowiedziales, albo z zarostem ktory wlasnie dotknales reka i cos poczules ^_^
chociaz troche trzeba je zrozumiec
Jak ktoś znany i mądry powiedział Ironia i cynizm są obroną słabego umysłu ^^. Nigdy tego niedoświadcze więc zasłaniam się płaszczem ironi
A co do zarostu. Wczoraj zgoliłem swoją kochaną brodę. dziś stweirdzam że to był błąd... a warkoczyki dało się na niej pleśc :/
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Eee, a powiedzcie mi, kogo tu obgadujecie że okres dostał? No, przyznać się!
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 19:06
mycha92 napisał/a:
Mycha... czytaj ze zrozumieniem. Tutaj jest ogólny temat o tym, jak to dziewczyny się "cieszą" i doczekać nie mogą pierwszego okresu. I to było w odniesieniu do Ciebie.
Mycha... czytaj ze zrozumieniem. Tutaj jest ogólny temat o tym, jak to dziewczyny się "cieszą" i doczekać nie mogą pierwszego okresu. I to było w odniesieniu do Ciebie.
O nie!!! Czy ja powiedziałam że się nie mogę doczekać?!? Ja tylko pisałam wielokrotnie, że chcę mieć to już za sobą itepe itede. Bo ja sobie tego poprostu nie wyobrażam u mnie, no i w ogóle. No może i trochę się niecierpliwie, chociaż mam dopiero 12 lat, no ale mam (chyba) wszystkie objawy, a wcześnie wszystko mi się zaczęło. A jeśli już wywnioskowywać, to moja siostra dostała w prawie takim samym dniu jak mama, a pewnie i ja tak mam. A do kwietnia jeszcze dużo czasu (mam na myśli również moje urodziny pod koniec kwietnia ). Ale jeszcze coś do tego tematu - opprostu czepiacie się moich odczuć i tyle!!! Chętnie odjedę z tego forum na zawsze, bo tu mnie tylko stresujecie! I znajdę sobie kogoś wyrozumiałego do pogaduch, a nie forum.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 20:22
Mycha - czytaj ze zrozumieniem. Tutaj chodzi głównie o to, dlaczego dziewczyny nie mogą się pierwszego okresu doczekać itd. itd. A to, że akurat Ty pisała głównie, no to jedyny powód dlaczego to tyczy się w malutkim procenciku Ciebie.
O nie!!! Czy ja powiedziałam że się nie mogę doczekać?!? Ja tylko pisałam wielokrotnie, że chcę mieć to już za sobą itepe itede. Bo ja sobie tego poprostu nie wyobrażam u mnie, no i w ogóle. No może i trochę się niecierpliwie, chociaż mam dopiero 12 lat, no ale mam (chyba) wszystkie objawy, a wcześnie wszystko mi się zaczęło. A jeśli już wywnioskowywać, to moja siostra dostała w prawie takim samym dniu jak mama, a pewnie i ja tak mam. A do kwietnia jeszcze dużo czasu (mam na myśli również moje urodziny pod koniec kwietnia ). Ale jeszcze coś do tego tematu - opprostu czepiacie się moich odczuć i tyle!!! Chętnie odjedę z tego forum na zawsze, bo tu mnie tylko stresujecie! I znajdę sobie kogoś wyrozumiałego do pogaduch, a nie forum.
Prosimy droga wolna nikt cie tu nie trzyma... ale ja polecam nauke czytania ze zrozumieniem...
Nie dzięki!!! Mam was daleko gdzieś!!! Nawet nie zasłużyliśie na pożegnanie, za te wszystkie jak to uważacie "rady"!!!!!
Femme Fatale Gość
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 21:19
A to okropne... ;p
Z tego co wywnioskowałam to znów coniekórzy sš zbyt uszczypliwi, a jedna osóbka jest nadwrażliwa... Echhh... Ludzie, nie macie większych problemów? Nie macie się o co kłócić? ==" Czy jak? -_-"