Heh bracie zapomnij o zrozumieniu kobiet i ich motywów działania.... One są z Venus a my z Marsa..... Sam próbuje to zrozumieć ale mi niewychdzi, musimy się z tym pogodzić nigdy ich niezrozumiemy @_@
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
No wiec tak..Dziewczyną jest wazne bardzo zdjecie gyż o każdej porze mog.ąsobeiprzypomniećo tej 2 osobie i pprzygladac sie kiedy tylko siechce..ja osobiście tez bardzo chcialbym mieć zdjecie takeigo jednego chlopka ale bym sienie odwarzyła powiedzieć kolezance żeby podeszla do neigo i "poprosila o twoje zdjecie dla koleznSerdecznie pozdrawiam ....Papapapaaki"
No dla mnie to raczej nie dziwne że poprosiła cie o zdjęcie i jeszcze w dodatku sadzę że to ta dziewczyna która do ciebie podeszła to ona sie w tobie zakochała... Ja tez gdybym mogła to bardzo bym chciała mieć zdjecie mojego mena he he... A zresztą to chyba tak już musi być że chłopaki nie kumaja dziwsczyn... Zreszta ja tez nie kumam chłopaków he he ...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 21:06
a może po prostu ściemniała z tym zdjęciam?
trudno mi wyjaśnić co zachowanie podobnie jak wiele innych. ja również nie rozumię dziewczyn