Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 22:33
dredka napisał/a:
nie rozumiem tego "niedawno"
hmmm bo na ogol, ktos kto juz jakis czas nosi nie wypowiada sie tak entuzjastycznie "a ja mam dredki i sa [cenzura]".... potem traktuje sie to jako normalke
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 16:31
no wiec powiem że urodziwe z Ciebie dziewcze =p.
Mówisz nie polecasz wosku, noi tak tez mozna .
Ale co do mycia.. to moim zdaniem lepiej myc, a nie chodować syf na głowie... nie chciałabym żeby mi sie wszy zalęgły ^^.
No czytałąm/słyszałam też o myciu zwykłym szarym, nieperfumowanym mydłem. Osobiście polecam od niego płukanki ziołowe, po mydle ma się przeokropny łupierz.. sypie się szklankami normalnie =p.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wierzbo, mieliśmy niedawno taką lekcję na przyrodzie o tych wszystkich wszach tasiemcach itd i wszy nie biorą się od brudu. Tak przynajmniej twierdzi moja przyrodniczka...
Ja uwielbiam długie włosy u facetów. *-* No, ale co do Ciebie, to po pierwsze - nie jesteś za młody na dredy? Twoi rodzice się na to zgadzają? W szkole nauczyciele nie będą na Ciebie przypadkiem krzywo patrzeć? Jeśli wszystko jest dobrze - rób, droga wolna, no przecież. Choć moim zdaniem nie będą Ci pasowały. Zostaw tego jeżyka, którego masz (a przynajmniej miałeś na zdjęciach ). Takie moje zdanie.
Ja mam całkiem spore włoski, jakbym nosił stanik to gdzieś na zapięciu by się kończyły ^^.
U kobiet Lubie długaśne włosy ^^.. proste ^^.... albo kręcone ale rude ...
W sumie dziewczynie na jeża też ładnie (pozdro dla pajonka ^^)..
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!