Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:20
Eh...Chłopcy...chłopcy...ja Was nie rozumiem Czy to jest jakiś wyścig pt. " Kto ma większego penisa ten ma powodzenie u dziewczyn " ? Co to za różnica czy ma się 10 cm , czy 20 ? No nie wiem...może to lepiej gdy sie ma więcej cm... - ale wątpie...Nie znam się na tym...
Jeden się rozwija szybciej drugi wolniej
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:54
Cytat:
Czy to jest jakiś wyścig pt. " Kto ma większego penisa ten ma powodzenie u dziewczyn " ?
Często sie mówi, że większy to lepszy, ale ja chyba szybciej poszła bym... (wiecie o co mi chodzi) z chłopakiem, który ma mniejszego.
Długość penisa zalży częściowo chyba od tego jaki się ma wzrost, ale nie tylko. Wydaje mi się, że każdy ma takiego jak trzeba nie ma określonej miary
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 16:04
Zgadzam sie z nina... co wy sie wyscigujecie? nie wiem ile musi miec oenis ale to zalezy od organizmu.. jak sie dojrzewa itd. zreszta po co wam duzy???? tylko w gaciach niewygonie
Tavion Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 16:05
Eh... to się nie ima ze wzrostem
Długość penisa, może być dziedziczna, stąd ty możesz mieć np. 16cm i twój ojciec mógł mieć ok. 16cm. Często jest to też wina hormonów, które bądź co bądź nadal szaleją
I oczywiście, to sprawa indywidualna, jeden 16 latek może mieć 15cm, a drugi 18cm
Przeciętna długość męskiego prącia Polaków podczas wzwodu, to 15,5cm.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 22:39
No cóż słyszałam, ze 16, 17 to średnia... ale czekajcie jak leciało to hasło "Nie liczy się metryka, ale technika" ^^
Czy to jest jakiś wyścig pt. " Kto ma większego penisa ten ma powodzenie u dziewczyn " ?
Często sie mówi, że większy to lepszy, ale ja chyba szybciej poszła bym... (wiecie o co mi chodzi) z chłopakiem, który ma mniejszego.
Długość penisa zalży częściowo chyba od tego jaki się ma wzrost, ale nie tylko. Wydaje mi się, że każdy ma takiego jak trzeba nie ma określonej miary
Nie którzy traktują to jak wyścig
Ja sie zgodze z tezą że to od wzrostu zależy ale czasami nie do końca tak jest na przykład dorosły europejczyk może mieć 10 cm a mały azjata 20 cm
_________________ O saceros Christi,
tu scis me esse diabolum.
Cur me derogas?
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Gość
Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 15:47
jezu dla kazdej dziewczyny najpiekniejszy penis i oczywiscie najlepszy to penixs jej chlopaka oczywiscie o ile go widzilaa,penis mojego chlopakak ma ok 17-18 cmm a chlopak ma 17 lat
jezu dla kazdej dziewczyny najpiekniejszy penis i oczywiscie najlepszy to penixs jej chlopaka oczywiscie o ile go widzilaa,penis mojego chlopakak ma ok 17-18 cmm a chlopak ma 17 lat
Pochwal się jaki ładny jest penis twojego chłopaka, słiczny nie ? normalnie pikaczu....
cholera ludzie niszczycie mnie wiecie ^_^....
Średnia w polsce do 13-14cm.
Chłopaki wiecie co wam powiem .. Panie zwracaja uwagę na wielkosć tylko w extremalnych przypadkach lub jak czegoś brakuje. Tak to jest im siora w no. To my mamy z tym problem nie one ^^
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
...tak samo dziewczyny mi mówiły jak się skarżyłam, że rzekomo moja kumpela która w ogóle jest dużo mniej rozwinięta ode mnie ma okres, to tak w ogóle teraz się okazało, że ona wcale nie ma okresu i tylko tak mówiła, bo wiecie, ona jest najstarszą dziewczyną w klasie, no bo się urodziła 8 stycznia, no i ona przecież nie może być "gorsza" od takich dwóch (Aga i Becik) które się urodziły później, bo w czerwcu pierwsza i w maju druga. A teraz ja, a jestem z kwietnia. Ona uważa że to faktycznie wyścig i ona, jako najstarsza dziewczyna w klasie, nie może nie mieć okresu. Ja się doczekałam, i jestem trzecią dziewczyną w klasie, która ma miesiączkę. I jak na razie dobrze mi z tym
I tak samo jest z chłopcami. Co tu dużo mówić, jak to mi ktoś kiedyś powiedział, w dorastaniu każdy zdobywa złoty medal.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 15:56
Sorry Mycha,jeśli Ci teraz urażę,ale mi się wydaje,że Ty też uważasz to za wyścig...W innym przypadku nie skarżyłabyś się swoim koleżankom,że inna dziewczynka dostała przed Tobą okres...I nie pisałabyś postów typu "no i udało się,jestem trzecia".I nie wybuchaj teraz, to tylko moje zdanie-po prostu jeśli już kogoś oskarżasz to zastanów się,czy Ty czasami nie postępujesz podobnie. A to czy ktoś jest z maja czy ze stycznia akurat nie gra roli.
Mróweczka