Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 15:28 usunął mi isę post więc pisze ponownie;szukam innego fora
Czy znacie jakieś inne foira podobne do naszego ??nie odchodze chcę być na dwóch forach .
warunek ;musi być tak samo fajne jak to(tylko żeby mi nie przyszła wiadomośc a maila że musze wydrukować,dać rodzicom do podpisu i przesłać faksem)z tym się zdarzyłam jak miałam ostrzeżenie pisała do mnie prywatnie nasz uzytkownik który dostał otrzeżenie (ona chyba pisała do wszystkich którzy mieli ostrzeżenia bo chciała się zemścić zabierając wam użytkowników) nick tej dziewczyny *Neona*.
Fora? To zależy od tego, co Cię interesuje.
Poszukaj znanej strony np. o Kubusiu Puchatku (jeśli lubisz). I tam powinno być forum.
Dobieraj je raczej tematycznie, od tego, co Cię interesuje, no chyba, żeby było takie "ogólne" jak to, ale takiego hm... nie znam
z *Neoną* chodziło o to że ona miała ostrzeżenie i nie wiem,tak mi się wydaje że wysyłała wiadomość o jakimś forum głupim...żeby pewnie zabrać wam tych którzy mają ostrzeżenia.Nie wiem tak mi się wydaje.
a forym -takie tematy jak u nas(żeby jakaś osoba się nie wtąciła i nie dała naszego adresu)
poezja ,................... i inne kategorie.