Ja raczej nie powinnam znac sie na tych rzeczach ale moim zdaniem to jest naturalne.Czytalam w gazecie ze to moze byc wywolane jakimis powiklaniami czy jakos tak.Najlepiej isc do lekarza...
hehe hmm jak by to ladnie powiedziec
to jest moment w ktorym nabrzmiewa
a wracajac do samego tematu: moze powinienes to z kims skonsultowac? z jakims lekarzem czy cos kolo tego...
_________________ ||**Before You Do Something - Look At Yourself **||
Ostatnio zmieniony przez LookAtMe dnia Nie 05 Gru, 2004 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Jesteś jeszcze z tego co widze fes młody, poczekaj pare miechów, jak nic niepomozę to skonsultuj się z kimś.
A teraz tak czy przypadniemiem penis od początu nie shodzi na którąś ze stron ? BO jak tak to alles kla Możesz sie martwić jak o te 70-80 stopni skrzywia się sam organ a nie jego położenie względem osi....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Gość
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 20:56
hahahahhahahahahahahahahahah - bzyknij swoja kolezanke to soe przekomansz
hahahahhahahahahahahahahahah - bzyknij swoja kolezanke to soe przekomansz
Bzykłem i co ? w jaki sposób pomoże to naszemy chłopcu z problemem ?
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 15:37
gdzieś czytałam że jak sie bawi prąciem i jego wygina to ono potem zostaje takie krzywe
więc może spróbuj sie teraz tak bawić i wyginać żeby był z powrotem prosty?
Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 15:39
[quote="kradziejka"]gdzieś czytałam że jak sie bawi prąciem i jego wygina to ono potem zostaje takie krzywe
więc może spróbuj sie teraz tak bawić i wyginać żeby był z powrotem prosty?:)[/quote]
Ja mam inną radę co Ciebie... niepisz takich głupot bo od tego się móżg krzywi i potem taki zostaje.... spróbuj pogłupieć bardziej to moze się wyprostuje...
TO ZE JEST KRZYWY ZNACZY ZE DOBRZE SIE ROZWIJASZ.Z CZASEM BEDZIE TROCHE PROSTSZY ALE NADAL NIE BEDZIE PROSCIUTKI JAK BYS CHCIAL(PRZECZYTALAM TO W PEWNEJ GAZECIE).JESLI CIE TO JEDNAK TAK NIEPOKOI IDZ POPROSTU DO LEKARZA...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 21:51
Ok. 80% mężczyzn ma lekko krzywego penisa. A co do tego skrzywienia 80 stopni - niemożliwe i tyle. :/ A jeśli jednak to pędem do lekarza, bo to jest zdeczka nienormalne (prawie kąt prosty, blech).