mozna, poniewaz 1 okres jest oznaka, ze jestes gotowa wydac potomnstwo, czyli na jakis miesiac przed okresem twoje jajniki uaktywnily sie. Zeby zajsc w ciaze, musialabys miec pecha i kochac sie akurat z chlopakiem wlasnie w tym miesiacu, przed pierwszym okresem
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Ostatnio zmieniony przez Elun dnia Sob 11 Gru, 2004 17:01, w całości zmieniany 1 raz
zawsze jest możliwość zajścia w ciążę jednak w dzisiejszych czasach że tak powiem środki zabezpieczające nie są wcale takie drogie ale jeżeli nie miałaś okresu to znaczy że jesteś jeszcze chyba za młoda na współżycie
Miracle czemu wiekszośc twoich postów jest typu "Tak zgadzam się z XXX ... " ?
Nie pisz tak bo to wygląda troche jak nabijanie postów
A wiec Kinga jesli mam to samo zdanie co np. jak to napisalac XXX to nie bede pisac tego samego.A i jeszcze jedno ja tym spobie nie nabijam postow a b. niewiele jest takich moich wypowiedzi wiec co sie czepiasz."Chcesz sie kogos uczepic zglos sie do rzepa" ze tak to ujme
PS:Jak szukasz kogos kto nabija posty to chyba powinnas moim zdaniem zglosic sie do Mycha92 bo ona moim zdaniem nabija beznadziejne posty typu "O! wyskoczyl mi dzisiaj pryszcz"