siemka... jak bawiliscie sie na ostatkach:)???
do mnie przyszly kumpelki bylo zaczepiscie... byly od 19 do 21.30:) tanczylysmy i wogle roznosci:) do radia dzwonilysmy pozdrawialysmy.. buahaha poprostu cool chyba na zawsze zapamietam ten wieczor? a i jeszcze w butelke pogralysmy a jak wy spedziliscie ostatki??
a ja sobie byłam na sesji Dnd u kumpla do wpół 10 (wieczór) a ze wiedziałąm ze brat robi impreze w domu ze swoimi znajomymi to przyprowadziłam mojego mg do domq =p.
Od godziny 10 do godziny 5:22 (dokładnie =D) bawiliśmy się przednio (ja i koledzy mojego brata ^^). Potem kumple poszli (jedna kumpela uciekła troszkę przed 11 wiec troszkę wcześniej) a jeden został hmmm na "noc" =). O 10:30 pobudka, sprzątanie domq i robienie śniadanka
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 14:43
A ja z moim przyjacielem Marcinkiem pozdro ciągle sobie imprezujemy jakis dobry film na PC pizza, cola, chipsy itd. I impra jak się patrzy PS i dużo spox muzyki ale to juz po filmie, bo chyba nie wypada słuchac muzy na filmie, zwłaszcza na horrorze
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:57
Ja andrzejki spędziłam w objęciach A.
I właściwie, to było lepsze niż wdzieranie się do jakiejś pseudo-dyskoteki do Podstawówki czy do Liceum.
a ja sobie byłam na sesji Dnd u kumpla do wpół 10 (wieczór) a ze wiedziałąm ze brat robi impreze w domu ze swoimi znajomymi to przyprowadziłam mojego mg do domq =p.
Od godziny 10 do godziny 5:22 (dokładnie =D) bawiliśmy się przednio (ja i koledzy mojego brata ^^). Potem kumple poszli (jedna kumpela uciekła troszkę przed 11 wiec troszkę wcześniej) a jeden został hmmm na "noc" =). O 10:30 pobudka, sprzątanie domq i robienie śniadanka
I tak było za mało piwa, brakło wódki, fajki się skończyły a Evka pitła za wcześnie Dobiero rozebrałem łóżko ^^
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!