Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 09:20 funpic.de! Pomocy!
Nie mogę zarejestrować sięna funpic.de! Nie wiem co jest, po prostu jak klikam na » Registrierung, to ta strona która powinna otworzyć się w środku (chyba ramka wbudowana :/) jest pusta. :/
Jeżeli znajdzie się ktoś, kto byłby mi w stanie pomóc, ewentualnie przeprowadzić za mnie rejestrację, byłabym dozgonnie wdzięczna.
(Chyba, że ktoś wie jakie tam rzeczy trzeba zrobić, żeby udało się zarejestrować)
If you come from the following countries please use Funpic.org
USA
Canada
United Kingdom
Australia
Sweden
Finnland
Denmark
France
Netherlands
Belgium
Spain
Italy
Czyli rejestracja tylko dla użytkowników z wymienionych krajów :/
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Tav Gość
Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 16:21
Ojć... :?
A jeżeli zmienię ustawienia regionalne, to będzie działało? :/
Dexter, ty masz tę stronę, dexter.rar.pl, na funpic.de, nie? Jak ci się udało zarejestorwać? ;/
Ojć...
A jeżeli zmienię ustawienia regionalne, to będzie działało? :/
Dexter, ty masz tę stronę, dexter.rar.pl, na funpic.de, nie? Jak ci się udało zarejestorwać? ;/
Z tymi ustawieniami regionalnymi to nie wiem bo nie próbowałem.
A mi się udało zarejestrować jak jeszcze nie było tego ograniczenia, ale i tak muszę uważać bo mogą mi usunąc konto w każdej chwili.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------