Od początku roku podoba mi się chłopak.Jest ode mnie trzy lata młodszy i nie wiem czy mnie lubi!Jak jest sam do mi przesyła czasem pocałunki ale przy chłopakach chowa sie przede mną pod stół Czy on mnie lubi???
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 18:42
Mnie się zdaje,że tak . Chłopcy w Twoim wieku i młodsi (Z tego co pamiętam to masz 10,11 lat) często wstydzą się okazywać swoje uczucia przy kolegach. Ale tymi "całuskami" daje Ci do zrozumienia,że Cię lubi
Mróweczka
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 23:29
Bardzo możliwe że lubi Cie, ale czy to cos więcej czy tylko sobie beke robi, tego nie wiemy. Sama pownnaś to wiedzieć jak sądze po jego zachowaniu itp. A jeśli masz rzeczywiście 10 latek czy 11 to nie masz się co spieszyć, tym bardziej że chłopcy dpjrzewają wolniej i on może być no troche za młody na tym etapie rozwoju. Zaczekaj ze 3-4 latka, wtedy bedzie troche mniejsza różnica wieku, ale dużo prędzej Ci się odpodoba na pewno...
No lubi,lubi i to nawet moze znaczyc cos wiecej.Ale nie koniecznie bo jesli chowa przed kolegami to moze oni cie tak no jakby to powiedziec nie uznaja w swoim srodowisku i nie chce sobie wstyd narobic...
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:13
Bo lubieć to każdy praktycznie każdego lubi, ale czy to będzie wyjątkowe to nie wiem, musiałbym to widzieć i dopiero wtedy moge coś powiedzieć... napisz coś więcej ALe raczej cię lubi i to bardzo , to normalka że wstydzi się przy kolegach to wielka siara
NO cóż chyba lubi ... ale 3 lata młodszy ... hmm .. o to ma jakieś 7-8 lat moim zdaniem wątpie by było z tego cos więcej może jak on podrośnie ... sama nie wiem ... Moim zdanie on jest troszkę za mały
KoT Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 06:04
Witam.
Nie no, to samo przez się. Lubi Cię, lubi. Może jakieś tam dziecięce zauroczenie, nie wiem co może w nim tkwić, w każdym razie tak szybko jak się pojawiło, tak szybko prysnąć może. I pryśnie, tak myślę.
Pozdrawiam
Od początku roku podoba mi się chłopak.Jest ode mnie trzy lata młodszy i nie wiem czy mnie lubi!Jak jest sam do mi przesyła czasem pocałunki ale przy chłopakach chowa sie przede mną pod stół Czy on mnie lubi???
Daj sobie spokój to bajtel.....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!