Może chodzi i cięty i cyniczny humor Lub inteligente żartowanie sobie . Do tego niepotrzebny jest wiek ale specyficzne spojżenie się na świat i życie z którego żywi niewyjdziemy ^^
Pozdrawiam, ja jestem bakamono
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Ano ksiazka dobra. Jak zreszta wiekszosc ktore wydaje ta gazetka ;P Ale nie jest jakas super wybitna. naprawde dobra ksiazka - i tyle Trudno mi dogodzic A czemu ttylko naprawde dobra? Za krotka ;p
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
co do pana vonneguta to ja polecam 'niech pana bog blogoslawi panie roswater' poplakalm sie ze smechu....
a tak wogole to chcialam sie spytac o jedno twoje zdjecie panie feanorze...mowie o tym co jestes profilem..rozpuszzone wlosy i dlugie pazury.....i chodzi mi wlasnie paznokcie...sa sztuczne czy naturalne?
No co ty niemiewasz czasem szalonych pomysłów obecnie szponków już niemam ale czasem lubie sobie długie ponosić ^^ ale faktem jest że są bardzo niewygodne :/...czasem jednak sie przydają. A pozatym tak ja jestem dziwny
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
panie feanorze zgodnie z teoria freuda moze to oznaczac tylko jedno (wiesz mowa o stadium fallicznym), ale ja nie chce wiedzic czy tak jest naparwde, freud zajmoal sie podswiadomoscia a czesem miewam szalone pomysly..tzn dla innych sa szalone...np moja mama uznala ze moje dziurki w uszach sa za duze (jedna juz jest rozciagnieta do 3,2 mm) hyhy
edit: skoro rozpycham sobie dziurki w uszach to wedlug teorii freuda znaczy to ,ze ....nie chce wiedzic, nie chce juz studiowac psychologii, nieeeeeeeee