Ja Ani jeszcze dobrze nie znam ale Justynę też lubiłam, bo ona nie robiła afer, ani nie wtrącała się w nie tak jak reszta zespołu, a pozatym fajnie śpiewała, bo ona miała taki delikatny głos.
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 11:00
Ja też nie. Słucham tylko metalu i nu-metalu, ale do popu nic nie mam, śpiew jak śpiew.
Jakby kogoś dziwiło, że ja tu wpadam co jakiś czas i przepadam na długo... Zapominam o tym forum, nie chce mi się, itp...
I znowu ciekawa sytacja moi państwo.. ICH TROJE najpopularnijszy zespooł w POLSCE a 90% forumowiczów go nienawidzi i nietoleruje..... (czyżby znowu małą obłuda i udawanie kogoś innego w necie hm.....) JA ich Troje nie toleruje..... Zespół mnie nei interesuje i odpycha.. dopuki nie pakuje mi się z butami do domu za nie pakuje się z butami na nich....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Lip, 2003 18:43
No dobra, ja też się przyznam - nienawidze ich troje, nie chciałam urazić ich fanów... Dziś ich troje gra w moim mieście Niech mnie ktoś przytuli...