Tak ... słodycze, ostre przyprawy, ketchup ... itd ... mogą sprawiac że pryszczy bedzie sie pojawiac więcej
Przyszczy nie bedzie wiecej bo robia sie one z tlusdzczu pod skora i innych zannieszczyszczen.Moga byc tylko wieksze.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:52
Miracle napisał/a:
Kinga napisał/a:
Tak ... słodycze, ostre przyprawy, ketchup ... itd ... mogą sprawiac że pryszczy bedzie sie pojawiac więcej
Przyszczy nie bedzie wiecej bo robia sie one z tlusdzczu pod skora i innych zannieszczyszczen.Moga byc tylko wieksze.
Mylisz się. Będzie ich więcej i wyskoczą, jeśli danej osobie wyskakują np. od nadmiaru ostrego czy słodyczy. To zależy też od ogranizmu.
Moja przyjaciółka nie może jeść ketchupu, słodyczy itd., bo wyskakuje jej ogrom pryszczy...
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 19:57
ostre przyprawy i niektóre składniki ... Yh chemia :/ ... wzmagają łojtok ... a to powoduje że wiecej ma sie pryszczy ... nie każdy tak ma ale jest sporo takich osób
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 22:11
sól i przyprawy a przez to i keczup i majonez
słodycze jak najbardziej - pozostała chemia spożywcza też
Hmm to już wiem dlaczego tak lubie ostre doprawione żarcie .... Na szczęście pryszczy niemam... i prawde mówiąc nigdy niemiałem z nimi większego problemu ot co jakiś czas na czółku, gardełku czy nosku jedna sztuka
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!