Tak jest, ze odkąd scie.łam wlosy falowały mi sie. Wczoraj kolezanka wyprostowala mi je prostownicą. Nie dosc, ze są dłuzsz to jeszcze piekne prosciutkie:)
Szczegolnie polecam!
Jak myślicie czy łądniejsze sa krecone wlosy, falowane, a moze proste?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 11:49
Najładniejsze kręcone, bo najrzadziej spotykane. Falowane też ładne. Proste mi się nie podobają, są takie jakieś... niewyraziste...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 11:53
ha no wszystko zalezy co kto lubi, czesto jest tak, ze chce sie miec inne wlosy niz sie ma, ja mam w zasadzie proste, ale z tendencja do falowania (chyba bo dawno ich nie widzialam - moich wlosow znaczy - w 'normalnym' stanie)a zawsze chcialam miec krecone, tylko obawiam sie ze wygladalabym jak kretynka
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 11:55
a mi jakos nie podobają sie kręcone włosy.. chociaz sa rzadko spotykane. Mam proste ale czesto się falują... najbardziej podobaja mi sie proste i postopniowane.
To zalezy jakie masz wlosy.Jak mialam kiedys jak bylam mala krecone a potem scielam mialam proste przez 6 lat i pragnelam miec po krotkim czasie znowu krecone.A teraz mi sie kreca od spodu i mnie wkurzaja to chce miec calkowicie proste.Prostownica hm... dobry pomysl tylko rzeba ja skas wykombinowac.
Jochana Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 14:05
Moje zdanie jest takie jak Miracle ze zalezy jakie masz wlosy.Jak masz proste chcesz miec krecone jak krecone to chcesz proste :kwiat2:
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Gru, 2004 15:47
Ja ma całkowicie proste, tylko czasem mi się grzywka faluje po myciu i mam niezłą radochę, bo tak słodko wygląda i czasem używam gfrownicy, zeby zafalować włoski^^
Tak jest, ze odkąd scie.łam wlosy falowały mi sie. Wczoraj kolezanka wyprostowala mi je prostownicą. Nie dosc, ze są dłuzsz to jeszcze piekne prosciutkie:)
Szczegolnie polecam!
Jak myślicie czy łądniejsze sa krecone wlosy, falowane, a moze proste?
Nie wiem które są ładniejsze ale ja też sobie prostuje włosy bo gdy je ścięłam każdy się wywijał w każdą stronę a po wyprostowaniu były super...Ale to niszczy włosy,spala je i wysusza..
_________________ Sorka że mnie niebyło tyle czsu na forum zapomniałam hasła do mojego meila i tu do profilu wiec mam nowy nick.Ale WRÓCIŁAM!!
przewaznie jest tak, ze ci co maja proste wlosy chca miec krecona, a ci co maja krecone chca miec proste No, ale zeby ktos sie nie przyczepil, bo nie mowie, ze 'wszyscy'
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 14:51
No wiecie jakos sie dzisiaj przyjzalam swoim wlosom i mam sliczne loczki na koncach:) musze przyznac ze chyba zmienilam zdanie co do kreconych wlosow:) sa ladne ale zalezy u kogo.. u mnie np nie pasuja falowane .