ŻYCZE WAM SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA , PYSZNIUTKICH POTRAW NA STOLE WIGILIJNYM , DUŻO ŚNIEGU ZA OKNEM , ZAFAJOWYCH PREZĘTÓW POD CHOINKA , MIŁYCH ŚWIĄT W TOWARZYSTWIE RODZINKI I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAPRAGNIECIE MAM NADZIEJE ŻE UDA WAM SIE TAKŻE FAJOWO SPEDZIĆ SELWESTRA 2005
CHCIAŁBYM JESZCZE ŻYCZYĆ
ARENOWI WIECEJ DOBREGO HUMORU I MNIEJ ZŁOŚCI NA MNIE
MIRACLE WIEKSZEGO POWODZENIE WE WKRĘCANIU (CHYBA WIESZ O CO CHODZI) I UDANEJ IMPREZY NA SYLWESTRA
NICE TOBIE ŻYCZE TYLKO JEDNEGO SPRAWNEGO GG ŻEBY CIĘ TAK NIE WYWALAŁO , I JESZCZE UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ
ARCHIMONDE ZYCZE WIĘKSZEGO POWODZENIE U MIRKI I MNIEJSZEGO POPĘDU SEKSUALNEGO
IDDZIE ŻYCZE OGÓLNIE WESOŁYCH ŚWIĄT
AGNIESZCE12 ZYCZE WSZYSTKIEGO TEGO CO SOBIE ZAPRAGNIE
AMAZONCE ŻYCZE FAJNIEJSZYCH CHŁOPCÓW W GIMNAZJUM
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Ostatnio zmieniony przez Elly dnia Pon 20 Gru, 2004 18:53, w całości zmieniany 6 razy
Noid Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 18:05
panienka_wierzba napisał/a:
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami ).
No już zaniedługo to będzie, bo na początku marca
A co do życzeń to wszystkim życzę... chwila... jak to było... a tak, wszystkim życzę Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
JA DOLACZAM SIE DO ZYCZEN ELLY ALE DODAM COS OD SIEBIE.A WIC ZYCZE WSZYTKIM "FORUMOWICZA" KTORYCH NIE ZNAM ALE MYSLE ZE POZNAM WKROTCE WESOLYCH SWIAT,FURY PREZENTOW,UDANEGO SYLWESTRA I CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZYCIE W NOWYM ROKU
ELLY DZIEKI WIELKIE ZA ZYCZONKA.ZYCZE CI UDANYCH SWIAT I SYLWESTRA NA DESCE-OBY CI NAPADALO DUZO SNIEGU ZEBYS MI NIE JEZDZILA NA TRAWCE I SIE NIE POTLUKLA SZCZEGOLNIE TWOJEJ GLOWKI
NICE BY BYLA ZAWSZE SZCZESLIWA,DOBRZE SIE SPRAWOWALA JAKO PRZEWODNICZACA I DALEJ BYLA TAKA WSPANIALA QMPELA JAKA TERAZ JEST
ARENOWI ZEBYS BYL ZAWSZE TAKI USMIECHNIETY I DOWCIPNY.NO I CZEGO TAM SOBIE ZYCZYSZ JESZCZE
ARCHIMONDOWI (PODOBNE ZYCZENIA OD PATI) ZEBYS ZDOBYL MIRKE BO BARDZO TRUDNO JA USIDLIC I I ZEBYS NIE BYL TAKI ZBOCZONY JAK W TYM ROKU
RESZCIE KTORYCH NIE WYMIENILAM WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZA
Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Młoda to pokemon!
Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF!
A ja wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.
Agniesi12, żeby dodała jeszcze 10 kandydatur na moda,
Ninie, żeby dostała ciekawe prezenty,
Onej89, żeby dodawała nam jeszcze ciekawsze przepisy,
Fierzbie, Wesooooołych Świąt ;*****
Femme, "najedz się drożdży i rooośnij malutka!" XDD
Muz, ho-ho-ho, wesołych świąt
I innym też wesooołych świąt!
Dziękuje Tavionci, która zawsze umie podtrzymać na duchu =P
Chciałam tylko wtrącić, że o mnie nikt nie pamięta (chyba)...
Buuuu.....
Składam specjalne życzenia Młodej . Życze ci pysznego karpia (lub innej smacznej rybki) miłej świątecznej atmoswery w domciu i dużej illości prezentów pod choinką i czego sobie tam jeszcze zarzyczysz ...
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Elly a jaka moze byc inna ryba na swieta jak nie karp???
Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 20:25
"Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszej wiary,
chcę złożyc wam życzenia
z dniem Bożego Narodzenia"
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego 2005 roku Wam wszystkim
szczególne życzenia chcę złożyć:
Miracle-fajnego chłopaka,fajowego sylwestra oraz wszystkiego co najlepsze
Elly-żebyś zdobyła tego wymażonego,no i czego sobie zyczysz
Arenowi-żeby dziewczyny cie tak niewkurzały, no i czego chcesz
Archimonde-tego wymarzonego długiego pocałunku, i fajnej dziewczyny.
Noid Gość
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004 20:26
Miracle napisał/a:
Elly a jaka moze byc inna ryba na swieta jak nie karp???
U mnie zawsze w Wigilię są jeszcze np. śledzie czy ryba po grecku
Wszystkim Forumowiczom składam życzenia wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i NORMALNOŚCI w nadchodzącym Nowym 2005 Roku. Mam nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy niż miniony i wszystkim nam przyniesie dużo radości i sukcesów.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)