Nie wiem od czego zacząć, więc zacznę od początku. Nazywam się Małgosia, mieszkam w Zgierzu (obok Łodzi)Mam 12 lat Interesujęsię przyrodą,lecz moim prawdziwym hobby są zwierzaki Wszystkie zwierzaki i wszystko co z nimi związane Sama mam w domu :
psa owczarka niemieckiego - Negro 1,5 roku
żółwia stepowego - Basię 4 lata
świnkę morską gładkowłosą - Karol 2 latka
(wrzucę zdjęcia ich i swoje jak mi się skaner naprawi)
No dobra, to by było na tyle podoba mi się Wasze forum, i chciałabym być jego członkiem
WITAM CIĘ NA FORUM I MAM NADZIEJE ŻE TU DŁUŻEJ ZOSTANIESZ I NIE ZWRACAJ UWAGI NA TAKIE OSOBY JAK NP. SZPERACZ2
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Gru, 2004 20:12
Nie przejmuj się takimi jak szperacz2, bo to plebs naszego forum. Są równi i równiejsi mam nadzieję, ze będziesz się zaliczać do równiejszych. Zwierzęta są fajne i twoje zainteresowania mogą się przydać osobom, które mają problemy.
Witam i zapraszam jak najczęściej
Na tym forum znajdziesz wiele przyjaznych ludzi, którzy chętnie pomągą ci rozwiązać jakiś problem, ale nie tylko. Jak już napisano wcześniej są tu również (niestety) osoby o niższym poziomie inteligencji. Z czasem bedziesz wiedziała, którzy to są i czyich postów lepiej nie czytać Mam nadzieję, że szybko się tu zadomowisz.
Pamiętaj to forum jest jak nałóg, jak już raz tu zajrzysz nie będziesz mogła przestać
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...