Ja to pisałam 30 min:
ToJa Żeby ci Tata wyzdrowiał. Deg Aby Gabi wyzzdrowiała Iśka Pędź do Niemiec, do Łukasza. Malvina Wracaj do nas! Nena Żeby twoje żekome potomstwo nie stało się prawdziwym ElfkaNenar Graj lepiej niż Metalica! Tavion Twoje forum będzie działać! Ona98 Zajmuj się kulinarią! Gabrielen Ja cię lubię. Kamix Dzięki za forum Dexter Tobie również KoT Żebyś znalazł dziewczyne
Dokończę zaraz
Elly a jaka moze byc inna ryba na swieta jak nie karp???
Miracle to ty nie wiesz że czasem się je np. śledzie , rybe po grecku , łososia i inne tego typu rybki ??
Wiem ale zazwczaj jest karp.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 18:40
A ja zycze Wam Wszystkim czego sobie pragniecie,dobrych ocen,fajnego chłopaka lub dziewczyny smacznej wigilii,pomyśnosci,szczescia,zdrówka radosci,kasy,miłosci i przyjaciół...
A ToJi a raczej jej tacie życze szybkiego powrotu do zdrowia,lub po prostu zwiekszenia radykalnie szans zycia!
Dla Moderatorów:Wytrzymajcie troche,nie kazdy jest idealny,nie trzeba mu dawac ostrzerzen ( )(Ze mna mam nadzieje nie bedzie juz problemow,ale to zalezy ode mnie )
Adminom:Udanego prowadzenia serwisu i zadnych chwil poddania,zwątpienia i checi do roboty