| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Golenie nóg
Autor Wiadomość
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie nie mam dzungli ale nieogolone nogi:

nieestetycznie wyglądają
odstraszają męźczyzn/chłopaków (naprawde)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 08:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale jesli tych włosów nie widac bo sa jasne to po co je golic? ja zazdroszcze dziewczynom ktore maja jasniutkie wloski a gola je tylko dlatego ze inne tak robia Neutral Ja mam czarne widoczne kłaki wiec musze ale i tak gole najrzadziej jak sie tylko da, w razie koniecznosci. Co innego jesli te włoski sa widoczne ale jasnych włosków raczej nie widac na skórze.
Poza tym dziewczyny zwykle maja tez widoczne wlosy na rekach i gdyby byla moda na golenie ich to kazda by je zaczela golic nawet jakby ich prawie nie miala Neutral
Wg. mnie prawdziwy facet powinien szanowac naturalnosc dziewczyny i na pewno nie patrzec na nia kszywo tylko dlatego ze ma wlosy na nogach Neutral przeciez on tez ma i to gorsze i niech sie cieszy ze sam nie musi ich golic.

nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm no nie wime, tak juz sie utarlo, ze kobieta winna miec gladkie nogi - juz nawet nie chodzi o wyglad, ino o 'macalnosc', zazwyczaj faxeta nie glaszzce sie po nogach (no dobra - zradziej niz facet glaszcze babe) - stad powiedzmy chec golenia, i faceci zazwyczaj nie chodza w krotkich kieckach.
po za tym jak dla mnie smiesznie to wyglada jak laska idzie w rkotkiej kiecce - jest lato, swieci slonce i widac te wlosy jak 150, takie mechate nozki (jak jest slonce i taka osoba stanie pod swiatlo to siwetie widac nawet jak sa super jasne), jedna z moich kolezanek ma taki dziwny nawyk, ze goli lydki a uda zostawia i wlasnie w lecie, orzy krotkiej kiecce to wyglada cokolwiek zabawnie.
jednakze, depilacja ponad wszytsko. golenie to porazka, nie dosc, ze szybciej to jeszce wiecej i twardsze odrastaja.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu