Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 17 Gru, 2004 22:02
Oooo ode mnie niedawno dostał. Ale za to,że mi wykręcał ręce i poiwedział "Na kolana psie" . Za puerwszym razem jakoś się wykręciłam ale za drugim mnie tak bardzo ręce bolały i już nie mogłam...I się obroniłam kozaczkiem Potem dziękował mi,że szłam z psem i glanem wdepłam w *gówienko* bo nie miałam ich w szkole Na całej wychowawczaj się zwijał z bólu,ale jak pani sie go spytała,co sie stało,to powiedział,że nic Ale więcej już tak nie będę się "bronić" no chyba,że w ostateczności bo to musiało nieźle boleć,a tak mocno nie kopnęłam...
Mróweczka
uwazaj,zeby sie nie zemscila w tarkcie jakiejs wesolej zabawy
Hehehe faktycznie to brzmi teraz mniej śmiesznie Odwet może być bolesny ^_^
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
KoT Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 06:37
Witam.
Dlatego niektóre miejsca należy naprawdę szerokim łukiem omijać, bo przypadkowe uderzenie moze mieć odzwierciedlenie w mniej przypadkowym i dużo silniejszym kopnięciu
Pozdrawiam
Omijać nieeeeeeee szczególnie piersi ^^ jak można ominąć? no stary ^^ jak tak możesz....
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
KoT Gość
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 06:58
Dobry
Jak mogę ominąć? Hm...Jedno spojrzenie na biust koleżanki i skojarzenie. Dłoń -> biust -> glan -> krocze. Od razu się odechciewa, jeżeli w ogóle chciało
Pozdrawiam
Straszne rzeczy opowiadacie, chłopaki. Aż człowieka boli...
A poważnie, to nie musi być bolesne...Tkliwość to większa wrażliwość, jeśli wiecie co mam na myśli. Znam dziewczyny, które delikatne pieszczoty piersi podczas okresu potrafią doprowadzić do orgazmu. Wiem, co mówię.[/b]