Ta... mieć wielkiego penisa mażenie każdego zakompleksionego nastolatka :]
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 22:27
Pan_Feanor napisał/a:
Ta... mieć wielkiego penisa mażenie każdego zakompleksionego nastolatka :]
To tak jak wielkie cycki u każdej zakompleksionej nastolatki... tylko, ze płeć męska to ukrywa, ale ma i tak większe kompleksy z tego powodu... słyszałam wypowiedzi kolegow jak to sobie nawzajem mieryli aż mnie ciarki przechodziły... z tego co wiem to dziewczyny sobie nawzajem nie mierzą wszystkiego co się da...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 23:01
Cytat:
z tego co wiem to dziewczyny sobie nawzajem nie mierzą wszystkiego co się da...
No hyh, ale porownuja rozmiary stanikow, obwod bioder, talii, w biuscie... "to wszystko jakies chore"...
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 23:04
Gabrielen napisał/a:
Cytat:
z tego co wiem to dziewczyny sobie nawzajem nie mierzą wszystkiego co się da...
No hyh, ale porownuja rozmiary stanikow, obwod bioder, talii, w biuscie... "to wszystko jakies chore"...
Biodra i talia to tak jak biceps i klata, ale mi chodziło to, ze dziewczyny nie mierzą sobie w pewych miejscach, bo i tak w sumie nie mają co ^-^. Z czasem zaczęło mi się wydawać, ze faceci z natury są mniej wstydliwi.
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Gru, 2004 14:36
kiedyś widziałam jak dwie dziewczyny z mojej klasy w kiblu sobie nazwajem biust wypychały aby mieć taki sam , tzn tak samo duży [ a obie niespecjalnie go miały]...
w ogóle to troche dziwne tak sie dzielić z wszystkimi informacjami, [proponuje koszulki z nadrukiem - cześć, mam okres]
O Boshe co za pytanie, powiem ci jedno:
" Nie wielkość lecz technika czyni z wacka wojownika"
Wysłany: Pią 24 Gru, 2004 20:23
kradziejka napisał/a:
w ogóle to troche dziwne tak sie dzielić z wszystkimi informacjami, [proponuje koszulki z nadrukiem - cześć, mam okres]
A jak ja mam okres to wszyscy na około to wiedzą no bo się zawsze zwijam, biję i jest ogulnie nerwowa a po za tym jak ktoś się pyta czy mam to mówię że mam niezależnie czy to facet czy dziewczyna...
Co do wypychania staników to zupełnie inny temat
hehe dziewczyny tak to już u chłopaków jest!
Tak sš zbudowani..tak pracuje ich mózg że porównuja sie z innymi i chcš być jak najlepsi= mieć najdłuższego penisa!
Taka prawda :-)
tak jest do czasu aż nieznajda partnerki któtra ich pokocha i dla której niebebedzie najważniejsza długoc członka!
Bo przecież kiedy poznaje sie kobiete niewie sie jak ona wyglada bez ubranai i jak poznaje sie faceta też niewiadomo ile cm ma w spodniach
a i jeszcze powiem co co przeczytałem w necie:
"nieliczy sie długoc przyrodzenia tylko jako pier******"
(przepraszam za słowo)
_________________ auto jest bogiem, prędkoc nałogiem, życie zabawa a sex podstawa :-)
hehe dziewczyny tak to już u chłopaków jest!
Tak sš zbudowani..tak pracuje ich mózg że porównuja sie z innymi i chcš być jak najlepsi= mieć najdłuższego penisa!
Taka prawda :-)
tak jest do czasu aż nieznajda partnerki któtra ich pokocha i dla której niebebedzie najważniejsza długoc członka!
Bo przecież kiedy poznaje sie kobiete niewie sie jak ona wyglada bez ubranai i jak poznaje sie faceta też niewiadomo ile cm ma w spodniach
a i jeszcze powiem co co przeczytałem w necie:
"nieliczy sie długoc przyrodzenia tylko jako pier******"
(przepraszam za słowo)
I to jest fajne czujesz się jak w kinie, rozbierasz dziewczyne wzrokiem i zgadujesz co może być zakryte przed twym przenikliwym bystrym wzrokiem :]
Wysłany: Sob 25 Gru, 2004 14:25
Jak to co pępuszek
Przypomial mi się stary Amerykański motyw filmowy, facet z kobiętą są blisko, on ją rozbiera i okazuje się, że pan jej dał nie to co powinien... znajoma koleżanki miała taki motyw, tylko, ze z kobietą.