JUż jutro sa święta. Pierwszy raz w życiu nie czekam na prezenty i nie czuję świat. Kiedys już 23 grudnia chciałam dostać prezenty, a w tym roku nic. Powiedzcie czy wy tez tak macie?
Ja tak samo i niewiem z jakiego powodu.Poprostu mysle ze jutro siadziemy przy stole podzielimy sie oplatkiem i beda prezenty na ktore w tym roku nawet nie czekam niewiem z jakiego powodu.Dla mnie w tym roku swieta za przeproszeniem sa do [cenzura]!!!
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 23:31
Coś widzę, że każdy ma taką jakąś dziwną "nieinteresujkę" w tym roku... A może to forum tak na ludzi działa??
Jedyne co będzie jutro dla mnie ciekawe to wyżerka, nic więcej :].
święta, nic specjalnego.. Od kilku lat hm.. 4? juz ich nie czuję, nie czekam na nie ani nic. Tak samo w tym roku, jakos wogóle ich nei cuzje, u mnie juz po wigilii, nie bylo to nic innego jak zwyczajny obiad, tylko całą rodziną, nawet jakos u mnie nie zatarło sie z prezentami, dostałam 20 złotych pieknie, no ale trudno. Sama osobiście świąt nie lubie.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
choinka.. byla, tylko pierwszy raz nie bylo na niej "bombonów" (cukierków), matka postanowiłą zamiast nich kupić kilka nowych bombek =( bezsens... wogóle, święta w naszym domu zmieniają się w "nieprzyjemny obowiązek..."
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wigilja jak wigilja.. Rodzinka przyjechala jedzonko glupie teksty moralnie i politycznie poprawne co by nikogo nie obrazic bla bla bla... A pozniej prezenty Warto sie pomeczyc w glupim towarzystwie aby dostac nowiutko ksiazke Pratcheta oraz kilka innych drobiazgo ;]
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Cze
Pamiętam kiedyś jak byłam młodsza to parę dni przed świętami ( najczęściej Bożego Narodzenia) wariowałam , nie mogłam się już doczekać Wigili , tego całego zamieszania , ubierania choinki , pezentów itp. A teraz...Dzień jak to dzień...nic takiego nadzwyczajnego Prezenty co roku prawie takie same...Niby człowiek się cieszy i to bardzo że są święta , ale to nie to samo co kiedyś...Nie wiem...Nie mogę tego uzasadnić...