| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Gigantycznie się pocę :(
Autor Wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 20:17   ...

Co Do Wypowiedzi Pan_Feanor NieZgadzam Się ! Ja Przestrzegam Strasznie Higieny Antyperspirant Mi W Sumie Nie Pomaga ! Chyab Przestanee Go Stosować !!!
Przejdź na dół
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz prawo się niezgadzać Smile rób co chcesz nie wnikam,

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 22:56   Re: ...

dorota93 napisał/a:
Chyab Przestanee Go Stosować !!!

Hyh, bedzie jeszcze gorzej. To nie wyglada ladnie, jak mloda dziewczyna ma zacieki potu na koszulce siegajace do pasa, ygh... Confused
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 23:01   

A ja bym skromnie polecała zmienić, osobiście experymentowałam z gigantycznailością antyperspirantów aż wkońcu znalazłam coś dla siebie, ale i tak czasem nie pomaga w bardziej nerwowe dni w szkole... ja wybrałam Lady Speed Stick w żelu, może swoją cenę też ma, ale najskuteczniejszy według mnie.
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 18:35   Re: ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen napisał/a:
dorota93 napisał/a:
Chyab Przestanee Go Stosować !!!

Hyh, bedzie jeszcze gorzej. To nie wyglada ladnie, jak mloda dziewczyna ma zacieki potu na koszulce siegajace do pasa, ygh... Confused

No moze nie bdzie sie mniej pocic ale w jej wieku nie powinna stosowac antyperspirantow tylko normalny dezodorant.Dorota moze to dlatego sie tak pocisz bo go zbyt wczesnie zaczelas uzywac.Lepiej stosowac narazie normalny dezodorant
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 20:17   

<pac pac> Miracle ja od dawna używam antyperspirantu no i bywało gorzej bywało lepiej, ale pocenie jest sprawą idywidualną, co innego gdyby używała przeterminowanego czy coś, ale jedni bardziej się pocą inni mniej, jak dla mnie nie używa go za wcześnie, tylko jest w czasie kiedy się bardzo szybko rozwija (sorry za literówki, ale się wczułam w muzykę)
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobrze rozumiem ale wlasnie gdzy dojrzewasz pocisz sie najwiecej.A co do wieku to zalezy od kiedy ona uzywa antyperspirantow bo gdy sie uzywa ich byt wczesnie to sie wiecej poci w przyszlosci
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 12:15   

Jak dojrzewa to ma z zaciekami chodzić ?? :/ To nie prawda. Jeśli się nie poci, to niepotrzebnie używa. Ale jesli jednak, to wiek ma tutaj gowno do gadania Confused Miracle - mowisz schematami, w praktyce jest inaaaczej.
Powrót do góry
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szczerze to Wam powiem, że ja używam reksony w kulce Smile ma bardzo ładny zapach... ale niestety plamy i tak sa :/ ehhhh... no cuż...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
maq Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja odradzam uzywanie antyperspirantow! W ludzkim pocie znajduja sie feromony. Juz sam Napoleon pisal do swojej ukochanej: "kochanie nie myj sie, wroce za 2 tygodnie"

9 dziwek W 3 domach Całodobowa Ochrona Lepsza Niż Papieża,
Hajs, Szacunek I Sława Do Tego Będe Zmierzał
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 19:02   

A jak juz tos sie poci na giganta, to powinien isc do jakiegos specjalisty, np. dermatologa [o ile sie myle Razz a to mozliwe Razz]. On dobierze cos dobrego, a my nie bedziemy tracic kasy na coraz to inne/drozsze kosmetyki z efektem mizernym.

Mag - fajnie wygladaloby, gdyby 90% ludzi chodzilo "zdeczka" smierdzacych potem i z malutkimi zaciekami, nieprawdaz? Owszem, ktos sie umyje rano, ale co minute myc sie nie moze przeciez... Antyperspiranty sa dla efektu estetycznego.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 21:52   

No cóż ja tam nie lecę na spoconych facetów, a raczej bardziej ich omijam, jak Napoleon lubiał takie feromony to niech se wącha, ale ja lubie ffaceta czystego i dbającego o siebie
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 19:09   

Proponuję jakiś firmowy, jednak jest on dość drogi np. z Vichy, kosztuje ok. 45 zł. Ubieraj też bluzki z naturalnych materiałów, które dobrze przepuszczają powietrze.Dojrzewasz, więc nie ma nic dziwnego w nadmiernym poceniu się :-)
Powrót do góry
Odidos Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 01:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale moi drodzy mam wrazenie ze tu chodzi o problem nadmiernego pocenia sie czyl;i zadne te antyperspiranty w sztyftach i kulkach i inne [cenzura] nie pomagaja
ja osobiscie tez bylem dotkniety tym problemem (bylem bo raczej mi przeszlo) ale u mnie znowu nadmierne pocenei odbywalo sie na plecach i bylo prawdopodobnie spowodowane okresem dojrzewania
radze wyprubowac Ci doskonaly spary ktory kupisz w aptece kosztuje on ok 15 zlotych ale wart jest swojej ceny nazywa sie Antidral
dziala on na zasadzie zamykania i niszczenia naczynek ktore wydzielaja pot po czym pocenei calkowicie zanika niestety skora traci swoj naturalny system ochronny przed przegrzaniem ale wiem ze nadmierne pocenie jest problemem dosc uciarzliwym i irytujacym szczegulnie w wieku dojrzewanai emocjonalnego kiedy zaczynamy sie ogladac z plcia przeciwna oraz boimy sie odrzucenia ze strony innych
jesli natomiast nie chcesz stosowac tej metody zachecam odwiedzic lekarza ale jakiegos dobrego bo zwykly powie tylko ze wydziwiasz i wszystko jest ok mimo ze wiesz ze nei jest
gdy oba te sposoby nie pomoga staraj ubierac sie na czarno np tylko gore czern jest zawsze gustowna elegancka i nic na niej nie widac
mozna jeszcze stosowac koszulki z tworzyw sztucznych jak np poliester na nic htez nie widac sladow pocenia
pozdrawiam
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3869536
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 12:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odidos napisał/a:

mozna jeszcze stosowac koszulki z tworzyw sztucznych jak np poliester na nic htez nie widac sladow pocenia
pozdrawiam

sladow moze i nie widac, za to w sztucznyh materialach poci sie tysiac razy wiecej niz w naturalnych, tak ze to raczej doraza pomoc, widac co prawda nie bedzie za to sie bedzie topic w pocie.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu