A mi kiedys petrda w okno wleciala do pokoju i tam wybuchla!!!!!!!!!!! A my akurat bylismy tam z cala rodzina, myslalam, ze zemdleje ze strachu (bylam wtedy mala)
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Nieznacie sie wy zniewiesciale panienki arrrrghh!!! Nie ma to jak pozadny Ahtung ! Ahtung ahtung !! <trach> Im wiekszy wybuch i huk tym lepiej. Jak tylko znajde siarke skad kupowac to bede sam robil wielkie petardy huhehheh ;] Oczywiscie bezpiecznestwo musi byc i spory lont trzeba zrobic ;P
A co do postu o idiotahc ktorzy wysadzja petardy w szkole: No i co ze gimnazjum? i tak debile wielcy a ty prawie rowna ze jeszcze to olewasz bo cos komus sie moze stac. W tlumie i to jeszcze w zamknietym pomieszczeniu petarde odpalac to trzeba miec niezle narabane welbie.
Jeszcze porusze watek zdjec. Mianowicie nei bylo to centralnei wsadzone w odbyt a jedynie miedzy posladki i koles sie zgjal i przestraszy po czym rakieta zatrzymala mu sie na plecachl a plomien jaki buchal z petardy przysmolil mu posladki i tak ma do dzis dzien piekna blizne.
Pozdrawiam troche znerwicowany swiateczna atmosfera - Pulkownik
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
petardy -jeżeloi się puszcza petardy to wcale nie świadczy o dorosłości(tak jak papieros i alkohol)to typ dresiazy .Doczego doszło żeby petardy nawet pod kościołem puszczac.Ktoś tu napisał że wleciała petarda do domu a mi się to śniła(dobrze że to tylko sen)ja nigdy petardy do ręki nie wziełam chociasz lubie słyszeć je w sylwka.Moim zdaniem 10-latki powinni trzymać sztuczne ognie ale tylko przy dorosłych-tak jak ja.No trudno -petardy grudzien petardy na topie bo sylwek się zbliza ale w sieta żeby puszczać to już jest psuchiczne.
Ojej w świeta psychiczne niektórzy ludzie tak swiętują i to nie jest psychiczne
i nie dresiarzy ... rany ... każdy czy to dres czy to skate czy hiphopowiec czy ktokolwiek inny może sie w taki głupi sposób zabawiać