Ja poprostu uwielbiam ubrania,dodatki i buty,które są firmowe.Uwielbam wszystko co krótkie i obicsłe.Lubie też modne spodnie,ale sexowniej wyglądamm w krócuśkich spódniczkach Głosuje na MODNE!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 21:48
przede wszytskim - wygodne. i takie, ktore podobaja sie MI, wszytsko jedno czy aktualnie sa w modzie czy nie, moda wszak zmienna
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 21:07
popieram panią wyzej
Moja mama chce aby córunia była na czasie( ) i kupuje mi czasem modne ciuchy,
kiedys kupiła mi różową bluzke bez rekawow.
Nie założyłam jej ani razu bo jest obrzydliwa.
Ja wole kupic to co chce.
Awięc tak niezależnie od tego czy ciuchy są modne czy nie.Ubieram się tak jak chce.W ciuchy wygodne.Oczywiście staram się żeby były też modne.
Niechcę podpożądkować się jakiemu projektantowi który uważa że jego ciuch jest najmoniejszy.Moda jest zmienna i tyle.Chce się ubierać tak jak mi się podoba dla tego zagłosowałam na ZALEŻY JAK SIĘ CZUJE W UBRANIU.
_________________ Sorka że mnie niebyło tyle czsu na forum zapomniałam hasła do mojego meila i tu do profilu wiec mam nowy nick.Ale WRÓCIŁAM!!
ja wole modnie, ale tak czy siak musze sie dobrze czuc w tym w co jestem ubrana
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 31 Gru, 2004 17:29
Gabra napisał/a:
Znam ten ból. Kiedys poszlismy do Carefoura i cos mi chciala brzydkiego, ale ponoc modnego kupic. Nie zgodzilam sie, powiedzialam, ze byc moze modne, ale mi sie nie podoba. Ojciec sie wstracil "Teraz trzeba nosic cos, co podoba sie innym, a nie tobie. Nie bedziesz chodzic w tych szmatach". Ciekawe, te szmaty tez oni mi kupili... Ale pewnie sa szmatami, bo mi sie podobaja...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 02 Sty, 2005 20:40
Ja chodze przeważnie wygodnie, ale czasem lubie sie postroic
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 03 Sty, 2005 17:43
Nena napisał/a:
Gabra napisał/a:
Znam ten ból. Kiedys poszlismy do Carefoura i cos mi chciala brzydkiego, ale ponoc modnego kupic. Nie zgodzilam sie, powiedzialam, ze byc moze modne, ale mi sie nie podoba. Ojciec sie wstracil "Teraz trzeba nosic cos, co podoba sie innym, a nie tobie. Nie bedziesz chodzic w tych szmatach". Ciekawe, te szmaty tez oni mi kupili... Ale pewnie sa szmatami, bo mi sie podobaja...
Ja też to znam.
Moja mama leci na wszystko co w modzie... a jak jeszcze nie dawno modne byly te wszystkie ochydme róże i żółcie...blech... straszne... Moja mama oczywiscie nie omieszkala mi kupic zoltej bluzki z krotkim rekawkiem
Ale jeśli coś jest modne, a podoba mi się to chętnie kupuję :-)