Misia ... przykro mi ale jestem na nie
Jakoś nie wiem co byśmy tam pisaly
Może napisz pare Topicow w O wszystkim na temat roslin jeśli ich bedzie dużo to sie stworzy nowy dzial
Ja zagłosowałam na tak. Skoro jest forum o zwierzętach to moglo być także o roślinach. Boję się jednak, że będzie świecić pustką. Może tematy się znajdą, ale gorzej będzie z odpowiedziami. Mało kto zna się na roślinach.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
myśle że takie forum nie jest nam do szczęscia potrzebne
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 19:58
Ja sie wstrzymuje od glosu. Poniewaz wiedze o roslinkach mam znikoma, ale forum mogloby sie przydac. Warunkiem jest to, ze pisaliby tam ludzie. Skoro narazie nie byl takiej propozycji, widac jakos nie ma takiego wziecia na nie?
Narazie powstrzymuje sie od glosu.
Hmm ... nie mam nic przeciwko powstaniu takiego dzialu, ale zastanawia mnie co mozna by bylo pisac w takich tematach. Chyba lepiej byloby zrobic dzial ogoolnie przyroda i pisac ogoolnie rzeczy o przyrodzie (o ile taki dzial nie powstal, wybaczcie mi, ale jestem nowa wiec nie wiem).
_________________ Słowa dwa----------> Ty i Ja
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 15:09
Jezu, ludzie, nie bawcie się w archeologów i nie odkopujcie starych tematów. ||
No ja już bym bardziej była za przyrodą Więcej by można pisać itp.
Gabrielen-bez nerwów,dziewczynki są nowe
Marcia10 oczywiście,że za głosowanie się nie płaci .
Mróweczka
Jestem na NIE.Po co nam ten dzial.Narazie mnie nie przekonalas moze w przyszlosci zmienie zdanie.Fajne by byl taki temat nawet ale watpie eby ktos tam pisal jakies posty.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 17:39
Marcia10 napisał/a:
Mi to pasi. Tylko jest jeden problem. czy za głosowanie się placi? Blagam odbisz na moje gg.
Marcia10
Ave..
LOOOOOOOOOOL
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!No oczywiscie ze tak,napierw musisz wysłac sms-a o tresci "tak" lu "nie" pod numer 7900 (koszt netto tylko 36,55) ;p LoOooOoOoOoL