na tej stronie jest galeria dzięki niej skopiowałam kilka obrazów i ustawiłam jako avatar i zdjęcie.czy wy też lubicie koniki???????????????????????????
Konie to piekne zwierzęta , czasami gdy mam czas w weekend to odwiedzam przyjaciółke mojej mamy która ma stadnine i na lato zamierzam się uczyż jeździć na tych pieknych stworzeniach ...
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Ja uwielbiam koniki;) sama mam 5.. jeżdżę koło 4 lat itd. itp. etc. już naście razy to pisałam i już większość użytkowników to pewnie wkurza:P jak coś to na PV pisać;] (tylko nie na gg!na maile w ogóle nie odpowiadam:P )... piękne stworzenia...
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
ABC Gość
Wysłany: Wto 18 Sty, 2005 09:53
To ja jestem jakaś inna. Od dzieciństwa nie widziałam w koniach niczego ciekawego, a moi rówieśnicy wręcz odwrotnie.
Dla mnie to śmierdzące szkapy, nie lubię koni i nie polubię.
Nie linczujcie mnie za to.
To ja jestem jakaś inna. Od dzieciństwa nie widziałam w koniach niczego ciekawego, a moi rówieśnicy wręcz odwrotnie.
Dla mnie to śmierdzące szkapy, nie lubię koni i nie polubię.
Nie linczujcie mnie za to.
Mile okreslenie ... to z jakimi ty koniami i opiekunami koni sie spotkałas ?
Fakt zaniedbany kon to nie to samo co wypielegnowany przez wlasciciela wyczyszczony i wogole ...