| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Koleżanka że głowa boli
Autor Wiadomość
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 19:14   Koleżanka że głowa boli Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z moją koleżanką znam się od lat.Zawsze byłyśmy przyjaciółkami-psiapsiółkami, w wakacje często spotykałyśmy się, często razem wychodziłyśmy.Od pewnego czasu strasznie sie zmieniła.Ciągle sie obraża, wypiera sie swoich wypowiedzi,gdy chcę z niąm gdzieś wyjść mówi że niemoże a ja ją później widze z inna koleżanką.Nawet stała się bardziej wulgarna I w nauce sie strasznie pogorszyła. To wszystko mnie denerwuje a zarazem martwi.Co mam zrobić?? Neutral Pomóżcie!! prosze
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To prawda strasznie sie pogorszyla w nauce, jest barzdziej wulgarna i staje sie coraz bardziej falszywa.Zmienila sie nie do poznania z niewiedomo jakiego powodu.Ja osobiscie mysle ze to przez nijaka K.W ale nie ma pewnosci chociaz Magda staje sie coraz podobna do niej.Ja zadnego pomyslu na powrot tej dawnej Magdy nie mam ale chyba raczej wolalabym zeby bylo tak jak kiedys.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie w tym wieku(przypuszczam,że masz naście lat) często się zmieniają. Tak samo mam ze swoją przyjaciółką. jest zagrożona z trzech przedmiotów,lekcji w ogóle nie dorabia i cały czas siedziałaby przed komputerem na gg(wcześniej miała Internet ale jakoś jej do niego nie ciągnęło). A na koniec tamtego roku szkolnego miała prawie świadectwo z paskiem. Bardzo się zmieniła. Stało się tak dlatego,że dużo osób doszło do jej szkoły,wpadła w złe towarzystwo. Czy Twoja przyjaciółka "trzyma" się tylko z Tobą? Jeśli nie to prawdopodobnie jest to związane z okresem dojrzewania-wtedy człowiek często zmienia,nie zawsze na lepsze. na szczęście jest to przejściowe. Staraj się nie drażnić i nie denerwować koleżanki.
Mróweczka Kwiat

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:51   

Porozmawiaj z Nią szczerze. Powiedz, że się o nią martwisz, że Ci na niej zależy i boisz się, czy nic Jej się nie stanie w nowym, niekoniecznie dobrym towarzystwie. Nie naskakuj [i jak napisała mróweczka] nie drażnij swojej koleżanki. Nie porowokuj sytuacji do kłótni, a jak już z Nią będziesz rozmawiała, to na spokojnie, na luzie. Staraj się zbliżyć do niej bardziej - jeśli nie chcesz Jej stracić, to jesteś zdolna prakatycznie do wszystkiego. Wink
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 21:55   

Okres dojrzewania... lub złę towarzystwo.
Tak jak Gabrielen rradzi.. pogadaj z nią szczerez.. myślę, że się da Rolling Eyes

Mozesz spróbować jakos zaprzyjaznic sie z nia bardziej.. moze na nią wpłyniesz (w dobrym tego słowa znaczeniu)
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 23:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to najlepszy pomysl zeby z nia normalnie porozmawiac:] w okresie dojrzewania czesto ludzie gubia sie i sa ciekawi swiata ich zycie wydaje im sie nudne i monotonne i maja chec sprobowania czegos nowego... co pewnie przytrafilo sie twojej kolezance postaraj sie jej pomoc jak nie kcesz zeby zeszla na zla droge jednak nie zapewniam ze to cos pomoze...

kabama Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 00:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakbym słyszała o sobie... no może nie dokońca no ale prawie...
opierając sie na własnych doświadczeniach moge ci powiedziec ze raczej jej juz nie pomozesz niestety... może coś ją w tobie wkurzało ona nie chciała o tym mówić aby cie nie zranic i w koncu sie zbuntowala nie dobrze ze ci nie powiedziala o co chodzi
co do pogorszenia charakteru... to moze byc wywolane okresem dojrzewania zlym towarzystwem tez. w moim przypadku bylo tak : odechcialo mi sie nauki nie widzialam w tym zadnego sensu wolalam sie szwedac z kumpelom po wsi i takie tam
byc moze jej nowi znajomi wlasnie sa "źli" i ona to "wchłania" "z kim przystajesz takim sie stajesz"
dziewczyna glupio robi ze jest taka fałszywa może w końcu zmądrzeje i zauwazy co i robi i znowu sie zmieni i dostrzeze gdzie moze znalezc oparcie ktorym jestes ty (tak podejrzewam) z czasem wróci do ciebie i bedzie cie przepraszac (tak mysle) jesli nie trudno nie pomozesz jej skoro nie chce ci znac
radze ci jednka z nia pogadac co sie stalo moze ma jakies problemy o ktorych ty nie wiesz
trzymaj sie
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 10:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Ludzie w tym wieku(przypuszczam,że masz naście lat) często się zmieniają. Tak samo mam ze swoją przyjaciółką. jest zagrożona z trzech przedmiotów,lekcji w ogóle nie dorabia i cały czas siedziałaby przed komputerem na gg(wcześniej miała Internet ale jakoś jej do niego nie ciągnęło). A na koniec tamtego roku szkolnego miała prawie świadectwo z paskiem. Bardzo się zmieniła. Stało się tak dlatego,że dużo osób doszło do jej szkoły,wpadła w złe towarzystwo. Czy Twoja przyjaciółka "trzyma" się tylko z Tobą? Jeśli nie to prawdopodobnie jest to związane z okresem dojrzewania-wtedy człowiek często zmienia,nie zawsze na lepsze. na szczęście jest to przejściowe. Staraj się nie drażnić i nie denerwować koleżanki.
Mróweczka Kwiat

Mroweczka z ta Magda bylo identycznie tak samo.W tamtym roku niewiele brakowalo jej do swiadectwa z paskiem a teraz to moim zdaniem po tym polroczu nie mialaby na nie zadnych szans.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem qmpelom Miracle-Monika jestem u niej na sylwestrze.Chcialabym wyrazic swoja opinie na temat Magdy.A wiec Magda bardzo pogorszyła się w nauce,stała się wulgarna i wredna! bardzo nie podoba mi się jej zachowanie wobec nas-koleżanek z klasy czyli mnie,Miracle i Niki.Jest jeszcze taka marlena, która za nią wprost przepada.
A tak poza tym magda nie widzi świata poza swoja swoją kuzynką-klaudią w.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 20:01   

Ja nestety miałam identyczną sytuacje Sad A dziś już nie jesteśmy psiapsiółkami Sad Jak ja chciałam gdzieś z nią wyjść ona mówiła NIE a wiem że chodziła z kilkoma chłopakami naraz i musiała się z każdym spotkać Sad
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 23:43   

może ją zostaw
jak zrozumie swój błąd to wróci a jak nie to nie jest warta
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 14:57   

Hah, ja mam inicjal K.W. ale chyba nie o mnie chodzi, bo jestem z innego miasta Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapewniam cie ze nie o ciebie:-)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 16:08   

Hah, ja powiem tak. Każdy zmęczy się jej towarzystwem, prędzej czy później. I hm... jesli ta jej nowa "przyjaźń" jest na zasadzie -> ja mówię, a ty słuchasz; ty mówisz, ja nie słucham <- to na pewno ludzie ją kiedyś zostawią. Wy ją zostawicie wcześniej. Zostanie sama. I co? Come, come, rozumiemy swój błąd.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 01 Sty, 2005 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

K.W. ?

Ooo ... a o mnie chyba też nie ? ciom biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu