_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
ja po prostu ze strony agi. Pamietam jeszcze jak bylo tam takie stare forum, totalnie nie bylo zadnych kategorii tematycznych ani nic. Takie skromne Chyba odwiedzalam jej storne, od poczatku jej istnienia (bo bylo tam gry:) ) Odkad powstalo na stronie agi te "nowe" forum, juz jakos go nie odwiedzalam. Dopiero jak szukalam jakiegos innego, niz takiego jednego, do ktorego naleze, przyponialo mi sie te forum i oto tu jestem
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Ja dowiedziałam sie o tym forum od Arena trułm o tym forum cały czas na gg ze w końcu postanowilam zobaczyć czy ono naprewde jest takie fajne no i spodobało mi się i już tu zostałm
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:03
A ja... hmmm to było rok temu, nie pamiętam za bardzo chyba na to forum trafiłem przypadkiem z jakiegoś bannera ale nie pamiętam... ale było warto tu przyjść
Ja znalazlam to forum bo niedawno se robilam bloga tutaj i znalazlam forum to sie zalogowalalam i weszlam
_________________ Niemowa powiedział głuchemu, że szczerbaty wygryzł wszystkie włosy łysemu
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 15:02
Jeśli chodzi o mnie to dowiedziałam się o tym forum od koffanych kumpelek - Ona89, Młoda
Ps.Buźka dla nich :*
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 21:02
Ja jak większość ludu znalazłam w wyszukiwarce, przez pierwsze miesiące czytałam tylko co pisza inni, aż pewnego cudownego dnia postanowiłam się zarejestrować i zostałam tutaj na dobre wielka buźka dla Was wszystkich!!!!!
Ja se z kumplem beke kręciłem z ludzi i dostałem linka na strone.
_________________ O saceros Christi,
tu scis me esse diabolum.
Cur me derogas?
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 21:47
No, a ja czesto wchodziłam na strone Agi i grałam tam w rozne gierki... zobaczylam jaki nowy dzial :forum no to weszlam i jest gitez oj to tak dawno bylo..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 13:55
a ja szukałam odpowiedzi na pewne pytanie...znalazłam,spodobalo mi sie i jestem
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Sty, 2005 23:09
Ja trafiłem w taki dosyć dziwny sposób.Otóż,mój kumpel przeglądając to forum,natrafił na posta,w którym ktoś zadał pytanie "A co to oznacza,że ktoś jest heteroseksualistą?Czy to oznacza że jest to SKATE?"jak nie wierzycie,macie na forum seks,temat petting.Swoją drogą gościu mistrzowskiego offtopa strzelił,polewaliśmy z tego z kumplem dość długo:)Potem z nudów wszedłem na forum,obejrzałem,zobaczyłem,że jest tu całkiem sporo fajnych ludzi i nietypowych osobistości:)Więc sie zarejestrowałem,i jestem,i coś czuje,że długo tu zabawie:)Całkiem fajne to forum,serio.
Ja trafiłem tutaj przez znajomego - dał mi linka do topicu z zdjeciami Miriam - boshe... co za shit z tego "czegoś" (tak na marginesie ;P). Anywayz.. potem przeglądnąłem sobie to forum - trafilem na topic "seks w kreskówkach" - i myślałem, że padne ze śmiechu - potem założyłem topic o Satanizmie - myśląc, ze są tu sami idioci... mylilem sie na PW napisała do mnie Kinga i jakos tak sie zaczela fajna znajomosc ;] potem poznalem kilka innych inteligentnych osob - i zaczalem to forum brac na powaznie ;]