| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Co komu wypada =]
Autor Wiadomość
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 23:09   

Po prostu uważam, że powinno się dążyć do pewnego wzorca, do przybliżenia się do pewnej IDEI- w tym wypadku idei mężczyzny lub idei kobiety.
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Sty, 2005 23:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
Po prostu uważam, że powinno się dążyć do pewnego wzorca, do przybliżenia się do pewnej IDEI- w tym wypadku idei mężczyzny lub idei kobiety.

Czy ja wiem ... ja nie mogłabym być szablonowa

A przyyjmimy że ten wzorzec czy tam Idea jest i sie do niej dąży to trzeba pamietać że ta Idea mimo wszytsko musi być elastyczna zmienna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 01:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byle by ta idea nie bylo bezsensowna i niewygodna jak faceta maczo i kobiety kury domowej Razz.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Noid
Gość
PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 02:26   

W sylwestra do 5 rano szwędałem się samotnie po mieście oddalonym od mojego domu o 430km ;]
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 07:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też sądzę że nie warto jest być szablonikowym, ale nic nie można nigdy robić na przekór
sam mowiles ze byloby źle gdyby wszyscy zachowywali się tak samo itp. więc nie warto narzucać nikomu wlasnej woli, wlasnego stereotypu bo to i tak nie ma sensu. Wiele osob i tak nie będzie zachowywało się tak jak tego od nich oczekujesz (praktycznie jest mała możliwość żeby większa ilośc osob się tak zachowywała) czyli wszystkich ich będziesz ignorował albo uważał za "gorszych", tak przynajmniej ja uważam.
Facetowi nie przystoi płakać? hmm.. czemu nie, każdy ma chyba prawo odreagować uczucia i robić to co mu się żywnie podoba, tak samo kobieta, czemu ma nie pić, to też człowike, kiedy ma ochote niech to robi. Że to do niej nie pasuje tak? czyli do faceta tez nie pasuje np. zmywanie naczyć, oj dobrze rozumiem...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 15:38   

Zauważcie, że nikomu niczego nie zabraniam. Sam znacznie odbiegam od propagowanego przeze mnie wzorca człowieka. Po prostu uważam, że kobiety niepijšce sš znacznie atrakcyjniejsze dzięki tej wstrzemięŸliwoœci, podobnie "twardy" mężczyzna wzbudza u mnie większy szacunek.
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
Zauważcie, że nikomu niczego nie zabraniam. Sam znacznie odbiegam od propagowanego przeze mnie wzorca człowieka.

to dobrze ze nie probujesz nazucac czegos co jest ci obce ( w tym przypdku wzorzec czlowieka), bo ty bylo by juz wogole koszmare...szkoda tylko ze twoje slowa maja sie zupelnie inaczej niz twoje 'czyny' (np wizja kobiety uduchowionej, deliktanej, eklektycznej a avatr z biustem albo jak to okreslasz z 'balonami" i podpis pod nickiem - super alfons - co swiadczy o zupelnie innym postrzaganiu kobecej natury)...albo sie do czegos dazy i propaguje i mozna mowic o tym z czystym sumieniam, albo nie i wychodzi sie na czlowieka pelnego hipokryzji Smile
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 22:53   

Mój avatar i (zwłaszcza) "tytuł" sš żartem z niektórych panów (tych od "suczek"). Żart może prostacki, ale powiem tak- drogowskaz nigdy nie idzie tam, gdzie wskazuje.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

musze ci powiedzic ze nigdy bym nie wpadla ze to moze byc zart akurat z tych rzeczy o jakis piszesz...wogole nie sadzilam ze to moze zart...tzn..teraz kiedy wiem co miales na mysli musze ci powiedzic ze mnie to nie smieszy..ale coz rozne sa poczucia humoru..natomiast co do powiedzienia o drogowskaznie byc moze odnosi sie to do prawdziwych drogowskazow natomista do ludzi chyba nie powinno..Wink
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 15:46   

To było akurat powiedzenie, nie pamiętam dokładnie czyje, ale chyba Schoppenhauera.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem ze to powiedzenie, ale nie z kazdym trzeba sie zgadzac i postepowac wedlug nich albo sie nimi tlumaczyc Wink
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 04 Sty, 2005 17:06   

Swojš drogš to wielki kłopot- wiedzieć co jest dobre, a postępowa㠟le.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 21:46   

Gphrwgmfrg....Na imprze u kumpeli upijali sie szampanem.Kolezanka renata miała niezłęgo kaca.A na nastepna impre zapowiadają PIWKO...Taaak...potem wódeczka,papierosen,blancik,klejek i grób!
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 22:18   

Ja co do pijących dziewczyn nic nie mam, byleby nie piły do stanu żygającego, sama mam pewny pociąg do piwka, który trza opanowywać i nawet sobie z tym radze. Gorzej w moich oczach wyglądają pijący panowie, którzy już nie potrafią sobie w pewnym moemncie powiedzieć dość. Kiedyś z tego powodu na moim korytarzu, klatce schodowej był barszczyk jak to sądzili sąsiedzi... a kolega z soczkiem przesadził bleeee
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:16   

Ej, no sorry! Ktos wydzielil osobny temat od Sylwestra i teraz w oczach nie wtajemniczonych wygladam na idiotke, co zaklada temat, zeby powiedziec, ze za duzo wypila! Co to ma kurde, byc Sad
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu