| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
prostownica
Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 23:04   

falowane
e....
kręcone
to nie jest to samo?
jak człowiek ma proste włosy to sie nie zna...
Przejdź na dół
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 28 Gru, 2004 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam raz takie raz takie. to zawsze inaczej. jak wilogtnośc powietrza większa to się krecą.. a jak sucho to prosteee jak łuhuhu Wink
ogólnie to wole proste;P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 29 Gru, 2004 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja zawsze miałam proste włosy a teraz mam kręcone Rendeer

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 11:11   

A ja mam proste i mi się moje włosy podobają. Razz Nie przeczę, że chciałabym mieć falowane, ale wyglądałabym jak czubek, więc tak jak jest, jest dobrze Smile
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 03 Sty, 2005 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokładnie.
Ja kiedyś chciałam mieć kręcone (tak jak ktos to juz powiedzial, ze takie droble loczki)). Skręciłąm sobie niedawno na przedstawienie i... wyglądałam jak pudel... albo gorzej. Więc stwierdzilam, że wlosy proste -najpiekniejsze Razz.
Mi się nie kręcą wcale i nigdy nie kręciły (chyba, że lokówka w pogotowiu). I nawet nie jest mi z tym zle... bo akurat wlosy mam takie jakie chce miec (blond, proste "jak druty", postopniowane).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 05 Sty, 2005 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mi sie teraz zaczely krecic mocno od spodu i troszki wogole.Chce miec proste wlosy bo mnie takie wkurzaja.Ostatnio (bo nie mam prostownicy) zaczelam zaraz po myciu robic lokowka na prosto i troszki podzialalo chociaz wolalabym zeby byly calkowicie proste Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 23:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

prostownica bardzo fajna sprawa. A to ze niszczy włosy to no cóż.... ale słyszałam ze to dopiero przy baaardzo częstym stosowaniu (jak wszystko heheh) . ja mam w domu jakąs strasznie super wypasioną (podobno) prostownice, która ma tą "grzejąca- prostujaca" powierzchnie porcelanową i ona jest podobno mniej szkodliwa na włosy (ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Ma jeszcze dodatkowo jakąś dużą bardzo moc i wszystko trwa dużo krócej. Łatwo szybko i przyjemnie:) a włosy po wyprostowaniu SUUUUUPER są
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

misia*** napisał/a:
ja zawsze miałam proste włosy a teraz mam kręcone Rendeer

hehe no ja właśnie tez tak troche. Jak byłam mała to mialam idealnie proste śliczne włosy a potem ni z tego ni z owego (hahahah) zaczęły mi sie kręcić. I to bardzo kręcić. Niby źle nie jest ale wolałabym proste !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 16 Lut, 2005 09:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tu też kłania się rodzaj włosów. Jak moja koleżanka zrobiła i prostownicą na drugi dzień miałam po prostu szope.

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dominiśka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 17:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jejuuu ja mam kręcone włosy,a marze wprost o prostych i też co jakiś czas kumpelka mi prostuje! Ciekawe czy w jakiś sposób da się je wyprostować na zawsze,hmmm... >marzyciel<
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5703571
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu