ja mam raz takie raz takie. to zawsze inaczej. jak wilogtnośc powietrza większa to się krecą.. a jak sucho to prosteee jak łuhuhu
ogólnie to wole proste;P
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 03 Sty, 2005 18:00
Dokładnie.
Ja kiedyś chciałam mieć kręcone (tak jak ktos to juz powiedzial, ze takie droble loczki)). Skręciłąm sobie niedawno na przedstawienie i... wyglądałam jak pudel... albo gorzej. Więc stwierdzilam, że wlosy proste -najpiekniejsze .
Mi się nie kręcą wcale i nigdy nie kręciły (chyba, że lokówka w pogotowiu). I nawet nie jest mi z tym zle... bo akurat wlosy mam takie jakie chce miec (blond, proste "jak druty", postopniowane).
A mi sie teraz zaczely krecic mocno od spodu i troszki wogole.Chce miec proste wlosy bo mnie takie wkurzaja.Ostatnio (bo nie mam prostownicy) zaczelam zaraz po myciu robic lokowka na prosto i troszki podzialalo chociaz wolalabym zeby byly calkowicie proste
prostownica bardzo fajna sprawa. A to ze niszczy włosy to no cóż.... ale słyszałam ze to dopiero przy baaardzo częstym stosowaniu (jak wszystko heheh) . ja mam w domu jakąs strasznie super wypasioną (podobno) prostownice, która ma tą "grzejąca- prostujaca" powierzchnie porcelanową i ona jest podobno mniej szkodliwa na włosy (ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Ma jeszcze dodatkowo jakąś dużą bardzo moc i wszystko trwa dużo krócej. Łatwo szybko i przyjemnie:) a włosy po wyprostowaniu SUUUUUPER są
hehe no ja właśnie tez tak troche. Jak byłam mała to mialam idealnie proste śliczne włosy a potem ni z tego ni z owego (hahahah) zaczęły mi sie kręcić. I to bardzo kręcić. Niby źle nie jest ale wolałabym proste !
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Jejuuu ja mam kręcone włosy,a marze wprost o prostych i też co jakiś czas kumpelka mi prostuje! Ciekawe czy w jakiś sposób da się je wyprostować na zawsze,hmmm... >marzyciel<