no ale czeo sie nie robi zeby jednak nei bylo tego widac
al jesli myslicie ze jak sie bedzie pocic dwa razy wiecej to bedzie smierdialo nic bardziej mylnego u zdrowego czlowieka pot jest calkowicie bezwonny i bezbarwny czyli wystarczy codzienna kompiel ktora podejrzewam ze kazdy nastolatek przestzega i po problemie
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:25
O matko po wypowiedzi Odidosa dowiedziałam się, że jakieś 90% ludzi, któych znam są chorzy, a czemu? Bo czuć jak się spocą... matkooooo na BB spadłą zagłada
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Gru, 2004 20:59
Ale uczuciem miłym nie jest wzmożone się pocenie. Może nie widać, ale każdy czuje, że ma wilgotne pachy, plecy itd.
O matko po wypowiedzi Odidosa dowiedziałam się, że jakieś 90% ludzi, któych znam są chorzy, a czemu? Bo czuć jak się spocą... matkooooo na BB spadłą zagłada
czuc puzniej jak pot zaczynaja rozkladac bakterie
nie wiem jak jest u was ale u mnie jak sie poce nie czuje zadnego zapachu dopiero pod koniec dnia zaczynam go odczowac ale wtedy szybko pod prysznic i po sprawie
Ja nie mogę stosować dezodorantów, bo to nie daje żadnych efektów... poprubój kilka innych rzeczy, może znajdziesz coś dla siebie? Ja nie mam wyboru - muszę stosować antyperspirant...
_________________ Życie jest piękne... wyprowadziłam się z innego forum...
Stosuj antyperspirant, podmywaj się w miarę możliwości...
Nawet gdyby 'coś' niepostrzeżenie przedostało się na wierzch nie panikuj, bo wtedy tylko zwracasz na siebie uwagę i ktoś być może gdyby nie Twoja panika nie zauważyłby tego. 3maj się!
p.s. Hej, dziewczyny! Jestem tu nowa, jakby co...
_________________ PoLsKa DlA PoLaKóW - ZiEmIa DlA ZiEmNiAkÓw
Ja używam dezodorantów i antyperspirantów bardzo rzadko.Jeżeli masz taki problem to radzę kupować w aptece lub droższe kosmetyki w drogerii.nie polecam drogich dezodorantów np.z Avonu lub z Oriflame'u(jestem w Oriflame ale to szczegół,że odciągam klientów)ponieważ te kosmetyki są bardzo tanie więcej kosztuje opakowanie(zrymowałam:))
_________________ Łosie z całego świata-łączcie się