Żegnam wszystkich użytkowników, kocham was wszystkich.
Odchodzę z forum, może na zawsze. Jestem pewna, napisałam do ToJi, i niedługo mnie już nie będzie.
Baj.
Weronika Gość
Wysłany: Czw 06 Sty, 2005 19:06
Tavion, znowu ta sama opcja i powód co wcześniej?
Mówiłam ci już że jesteś nam tu potrzebna.
Na forum gdzie pełno osób czeka z odpowiedzią.
No to jeśli to ostateczna, przemyślana decyzja to cześć! Będę Cię dobrze pamiętał
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 06 Sty, 2005 20:02
Tavion. Wiem, że to co napiszę, nic nie da, ale cóż... Będzie tutaj pusto bez Ciebie. Jesteś wszędzie, pomagasz, no i masz zaszczytne miano mistrzyni Avatarków...
No ale w każdym razie *pociąga nosem* powodzenia życzę.... Baj....
Krótko jestem na forum ale zdążyłam Cię polubić Wiem, że już nie zmienisz tej decyzji, ale może kiedyś wejdziesz na chwilę na forum jeśli znajdziesz trochę czasu Pa pa Pamiętaj, że zawsze możesz wrócić...
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
ja już napisałam Ci na gg, no szkoda, ale jesli musisz nie będę Cię zatrzymywać. Na pozegnanie powiem Ci tylko tyle =) jesteś byłaś i zawsze pozostaniesz moją kochaną Tav =]. Tam gdzie teraz będziesz (bo pamiętam wspominałaś coś o pewnym wyjeździe ale niewazne) niech Ci się bedzie wiodło wspaniale miło i bez ciężkich do pokonania trosk. Pamiętaj też czasami o takich małych ludkach z jednego z mnóstwa for w internecie. Żegnaj więc =*.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 06 Sty, 2005 21:59
Tav to twoja decyzja nie bdę Cię namiać byś została, ale pamiętaj, ze zawsze jak będziesz chciała wrócić to powróć, ja o tobie nie zapomnę... Pamietasz jeszcze o shahidkach jak Cię męczyłam =] na razie, nie zapomnę Cię jak większosć z nas, stałaś się jedną z osób, które dla mnie tworzyły samymi sobą to forum