Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 10:01 Lekarze i paznokcie
Byście mogli opisać wszystkich lekarzy jacy są..Oczywiście wiem o ginekologu itp. Ale tacy neurolog kardiolog i ci inni , bo ja już się gubie ale nie chciała bym ,zeby to było sciagniete z internetu abyscie wy sami swoimi slowami wytlumaczyli -jezeli chcecie..Jezeli byl taki temat to sorry
Co mozna zrobic zeby szybko rosly paznokcie ? Oprocz jedzenia białka i kosztownych odzywek?Macie jakies sposoby?Bo jak mi urosna nie obgryzam obetne to dopiero urosna za pol miesiaca-zaczna odrastac..
_________________ Pomogę A Ty Się Zrewanżuj !
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 11:49
No więc..
kardiolog - zajmuje się badaniami serca.
laryngolog- badania układu oddechowego oraz słuchowego
okulista- bada oczy
onkolog- zajmuje się badaniem roznych nowotworow tzn wykrywa je i leczy... chyba najbardziej nieprzyjemna sprawa:(
neurolog- badania przedewszystkim mózgu oraz chorob takich jak zespół downa itp.
Myślę, że to wystarczy jezeli chcesz dowiedziec sie jeszcze o innych lekarzy daj znać.
A jeśli chodzi o paznokcie no to wiesz... białko, odzywki na paznokcie.. nie mam innej rady.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 12:34
no wiec jeszce:
dermatolog - zajmuje sie skora, w duzym skrocie
a co do paznokci - roponuje sie udac do jakiejs drogerii i porozgladac z jakas odzywka - od cholery tego jest, wiec nawet nie bede wymieniac.
ponoc mozna etz zazywac skrzyp w tabletkach - tez do kupienia w aptece bodajrze, albo w jakis 'zdrowych' sklepach, ale czy pomaga.... nie wiem, kiedys jadlam i jakos super efektow nie widziaam... po za tym tez moze byc tak, ze poprostu tak masz, sa ludzie ktorym rosna szybciej, sa ludziwe ktorym rosna wolniej i tez nie wiadomo, na ile te wszystkie sposoby przyspiesza wzrost.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name