A więc ja nie mam nic do innych narodów oprócz Amerykanów (nie rdzennych tylko tych plastikowych, chyba każdy wie o co mi chodzi)
Wiemy wiemy .
"We're All Living In Amerika" Rammsteina - i wszystko jasne!!
Cytat:
Nie toleruje tylko (...) i dresów
Dresy nie są ludźmi, ale nie poznanymi jeszcze bliżej kryptydami. Nie tolerowanie ich nie jest grzechem, to i nie trzeba się do tego tak przyznawać... zresztą, mało kto ich toleruje .
childish, wszystko zalezy od czlowieka, znam paru "fajnych dresow"
Jedyna subkultura jakiej nie toleruje i tolerowac nie bede nigdyu, to Skinheadzi, ale tylko Ci "najbardziej znani" bo np SHARPi (Skinheads against Racial Prejudice(?)) sa bardzo fajni.
ad. tematu, nie nie jestm zadnym rasista itp
a, jeszcze jedno
Cytat:
Nacjonalizm to uznanie Narodu za najdoskonalszš "sferę" życia i działalno�ci ludzi, za najlepszš formę organizacji/przynależno�ci (ciężko mi znale�ć odpowiednie słowo) społecznej. Wišże się to z ukochaniem własnego Narodu.
mi sie wydaje ze opisujesz juz szowinizm (skrajny nacjonalizm?)
nacjonalizm sam w sobie jeszcze nie jest taki zly, bo reszte toleruje. Jednak Szowinizm sux xD
_________________ One Dark Elf
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:31
W przytoczonym przeze mnie fragmencie mowa o nacjonalizmie, ideologii moim zdaniem nawet niegłupiej. Przy ksenofobii- fakt, zapomniałem odpowiednio wyranie zaznaczyć, że jest ona zwišzana z szowinizmem narodowym.