Mam problem. Bardzo często boli mnie głowa. Jak temu zaradzić skoro nie pomagają tabletki typu APAP itp. Myśle że to może być zmęczenie lub coś takiego, bo np. wczoraj siedziałam przed telewizorem a potem po jakiś 4 godzinkach zeszłam i mnie głowa nawalała nie do wytrzymania. HELP HELP HELP
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 21:30
Z takimi rzeczami to się idzie do lekarza, a nie na forum . My Ci tu żadnego leku nie przepiszemy ani nie zbadamy .
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:01
Koniecznie do lekarza
Z czyms takim nie ma zartów
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 22:20
TAk... oczywiście !! do lekarza marsz ... Moze to byc przyczyna zmeczenia ale tez np. jakies zmiany neurologiczne... Nie chcę Cię straszyc.. zreszta nie jestem lekarzem.
Może po prostu kłopoty ze wzrokiem. Często kłopoty z widzeniem powoduja ból głowy. Ale lekarz wskazany.
Albo migreny- czasem są związane z okresem dojrzewania. Zwłaszcza u kobiet.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 14:44
Powodów może być mnóstwo..
Zmęczenie, przepracowanie,kłopoty ze wzrokiem...Najlepszym wyjściem będzie udanie się do lekarza rodzinnego...Zbada Cię, i wszystko się wyjaśni Idź do niego jak najszybciej No chyba , że wolisz dalsze faszerowanie się Apapami, które nic nie pomagają...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 14:55 Re: Ból głowy :(
dorota93 napisał/a:
wczoraj siedziałam przed telewizorem a potem po jakiś 4 godzinkach zeszłam i mnie głowa nawalała nie do wytrzymania. HELP HELP HELP
Po prostu wyłaź częsciej na powietrze i zrezygnuj troche z kompa i tv.Pozatym 90% bóli głowy są nieszokdliwe,reszta 10% to np góz mózgu (nie chce straszyc ale znasz tą maedycyne,ona na wszystko zaradzi) albo inne rzeczy.Mozna tez na bol zdjac kolczyki,poluzowac ramiączka stanika i niech ktos wymasuje ci stopy.
Ja tak mialam w tamtym roku i bylam z tym u lekarza to mi powiedziala ze mam dwa-trzy dni siedziec w domu a raczej lezec w lozku i siedzialam te trzy dni i mi przeszlo
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 16:50
Cytat:
(nie chce straszyc ale znasz tą maedycyne,ona na wszystko zaradzi)